Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzasnieta ale nie zmieszana

Na pudlu siedzi jakas chora psychicznie osoba

Polecane posty

3 godziny temu weszłam na artykuł o Kim Kardashian bo lubie sie rozerwac i odmóżdżyć czasem. Patrzę a tam 4x komentarz "ale dupsko, już nawet te reformy jej nie pomogą, ale gruba, wyszczuplająca bielizna nie zmieni jej proporcji ciała" nie 4x ten sam tylko 4x różny z tymi samymi "REFORMAMI", wiec to jasne że napisała go jedna i ta sama osoba...to dosyć rzadkie żeby używać słowa "reformy" wchodze za 3 godziny a tam ZNOWU z 10 komentarzy o Kim że jest gruba, taka,śmaka, dupa do kostek i nawet REFORMY jej nie pomogą. to na 100 procent ta sama osoba. I zorientowałam się że 90% komentarzy pisze jedna i ta sama osoba. I że od 4 lat jak przeglądam pudla czytam wypociny osób chorych psychicznie...i ja mam być potem normalna :-P GEZAS.

Gość gość
...........i chóój.............

Gość gość
hm to akurat moge zrozumiec,jakas wrazliwa osoba dostala szajby do glowy przez to ze jakas brzydka d****a z ogromnym dupskiem bedaca dnem pod kazdym wzgledem jest uwielbiana jak jakas bogini:(

obczajcie sobie sami. to jest straszne

ale to jest wg ciebie normalne? przez BITE TRZY GODZINY dodawać komentarze na jeden temat? co trzeba mieć z głową?

odświeżyłam z ciekawości i dodała w ciągu 3 minut 3 komentarze pod tym samym nickiem...ludzkość mnie przeraża :-o

Gość gość
no pisze przeciez ze dostala szajby ale sie nie dziwie bo nachalne promowanie przez media czegos takiego jak kim to...

dostała szajby? dostać szajby to można jak mąż zdradził czy co. ale bo widzę kogoś na portalu i mam przez to co minutę dodawać komentarze? a poza tym jaka "wrażliwa" osoba :-P jak to ujęłaś pisałaby takie zajadliwe komentarze? przez bite 3h? a poza tym kim ma ładną twarz

Gość gość
Gruba? Fajna dupa, ma kształty, poczytajcie sobie dziołchy.

wkleję komenty tej osoby (jest to 90% komentarzy) jestem zażenowana że zmarnowałam TYLE czasu na portalu na którym siedzą osoby chore psychicznie. Jej nieproporcjonalny za długi tułów sięga po jej kolna, dlatego zawsze dzieli się na pół i robi sobie talię ściskając się paskiem pod wiszącym biustem, bo jej nogi to dwa tłuczki, dlatego bez mega obcasa impreza się nie odbędzie, , Jej nieproporcjonalny za długi tułów sięgapo jej kolna, dlatego zawsze dzieli się na pół i robi sobie talię ściskając się paskiem pod wiszącym biustem, bo jej nogi to dwa tłuczki, dlatego bez mega obcasa impreza się nie odbędzie, , Jej nieproporcjonalny za długi tułów sięga po jej kolna, dlatego zawsze dzieli się na pół i robi sobie talię ściskając się paskiem pod wiszącym biustem, bo jej nogi to dwa tłuczki, dlatego bez mega obcasa impreza się nie odbędzie, , Jej nieproporcjonalny za długi tułów sięgapo jej kolana, dlatego zawsze dzieli się na pół i robi sobie talię ściskając się paskiem pod wiszącym biustem, bo jej nogi to dwa tłuczki, dlatego bez mega obcasa impreza się nie odbędzie, , mistrzyni efektów specjalnych - sztuczek optycznych z ciuchami, a prywatnie tłusta beka 152 cm wzrostu z drastyczną asymetrią sylwetki mistrzyni efektów specjalnych - sztuczek optycznych z ciuchami, a prywatnie tłusta beka 152 cm wzrostu z drastyczną asymetrią sylwetki mistrzyni efektów specjalnych - sztuczek optycznych z ciuchami, a prywatnie tłusta beka 152 cm wzrostu z drastyczną asymetrią sylwetki 10 minut= 10 komentarz OMG...

Gość gość
ja znam osobe ktora nie tylko sama do seibie mowi, ale i odpowiada ;-) Moze to sama ;-)

Gość MeganFoxYOYO009
Pewnie jej sie nudzi xD

Gość gość
kurde pozazdrościć problemow :P i Tobie i temu co dodaje te komentarze na pudlu :P

sorry ale przeraża mnie internetowy syf...tak już mam ;-)

dokładnie i o tym właśnie mówię. od dziś zero pudelka i wam też radzę

Gość gość
to raczej ty powinnas sie leczyc, skoro ta sledzisz co sie dzieje na plotkarskich stronkach!

wchodzę żeby się odmóżdżyć po ciężkim dniu pracy i nie widzę tu nic chorego. tylko mówię co odkryłam, to w sumie ciekawe zjawisko.

Gość Nudzisz mnie kaszalocie
i przeraza mnie twoja glupota, jak i to jak malo widzialas.

wtf

Gość gość
J**aj się pasztecie od kaszalotów:D masz płaskod***e?

a w ogole to, o jakim ty odmozdzeniu p********z. :D

no o odmóżdżeniu. to jest takie coś jak się ma mózg. wiem że trudno ci zrozumieć jak to jest mieć taki organ :-( ale nie martw sie- INNY NIE ZNACZY GORSZY :-)

Aha :D Pytanie jawi sie, w jakim celu pozbywasz sie ow mozgu ? :P

Gość gość
Kto może nadawać na Kim Kardasian? Jakaś zwykła szmata której ból chudej wygłodzonej doopy nie pozwala przejść do porządku dziennego nad smutnym faktem że jest zerem. Jest zerem mimo swoich "fantastycznych"45kg przy wzroście 175...jest zwykłym chudodoopnym popychadłem jakiemu jedyne co wychodzi najlepiej to puszczanie pawia po każdym posiłku. Anoreksy to chodzący żal.

Gość gość
A Kim to fantastyczna doopeczka której nic nie brakuje i ma wszystko.:classic_cool:

Gość gość
Do garów Baba a nie piszesz jakieś pierdoły które nikogo nie interesują. H*** kłade na pudelka i na jego komentarze, brak ci większych problemów?