Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Znowu się nakręciłam na bruneta

Polecane posty

Gość gość
Cieszy mnie że bruneci są tak rozchwytywani, tylko szkoda że jakoś nie widać tego po was na co dzień. Nie sztuką jest marzyć o brunecie tylko go zdobyć.

Gość gość
Najstarsza wymówka kobiet :) Inicjatywa zwykle musi być z obydwu stron aby do coś ruszyło.

Gość gość
Ja bym bardzo chciala zdobyc, ale nie wiem jak. Moj brunet, jest bardzo przyjstojny i doskonale o tym wie :)

Gość gość
onanizm leczy

Gość gość
Po prostu trzeba dać nam czasem subtelnie do zrozumienia że coś jest na rzeczy. I na 100% żaden normalny mężczyzna nie odbierze tego źle a wręcz przeciwni a i jest szansa że zrozumie aluzję :)

Gość gość
Kiedys w tranwaju ladnego bruneta ujrzalam i tak sie na niego nakrecilam ze ze go do domu zaprosilam w domu kawe mu zaproponowalam i sie go zapytalam czy mu to nie przeszkadza ze jestem na niego nakrecona i jak chce to moze mnie odkrecic jak mnie zaczal odkracac to az w oczach mi sie czarno robilo ale i przyjemnosci nie brakowalo bo to jego szydlo do odkrecania mnie bardzo do mojej pochwy pasowalo.Jeszcze pare razy z nim na to odrecanie sie umowilam,ale na wiecej juz nie bylo mozliwosci moj bladyn wrocil i juz sie na bruneta nie nakrecalam

Gość gość
" dać subtelnie do zrozumienia ze cos jest na rzeczy" ?, czyli co ? bo ja mojemu daje a on niekumaty. Coś wiecej niz zalotne spojrzenie i usmiech?

Gość gość
"czyli co ? bo ja mojemu daje a on niekumaty. Coś wiecej niz zalotne spojrzenie i usmiech?" Wiesz problem może być taki że liczba przystojnych brunetów może być mniejsza niż liczba dziewczyn które chcę takiego bruneta - tzn. niestety nie każda z was go zdobędzie. Lub po prostu ten brunet ma już inna lubą na oku i przynajmniej chwilowo nie jest przychylnie nastawiony do filtru z inną :)

Gość gość
wytrawny szatyn w kolorze red cherry o smaku marcepana toffy