Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelli93

Spotkanie i seks

Polecane posty

Gość Nelli93

Hej.Jestem młodą,prawie dwudziestoletnią dziewczyną.Trochę głupio mi się przyznać,ale nie uprawiałam jeszcze pełnego seksu.Dopiero w szkole średniej miałam pierwszego chłopaka.Byliśmy razem krótko,a potem nie byłam z nikim dłużej niż 3 miesiące,lub tylko jednorazowe spotkania. Przeważnie uprawiałam z tymi facetami petting.Jednak spotykam się z takim kolegą-z bonusem.Spotykamy się już koło 3 lat z przerwami.Nasze spotkania polegają na tym,że pieścimy się wzajemnie przez całe spotkanie.Lubię te spotkania,bo do niczego nie zobowiązują i są gorące.Od wakacji kiedy się czasem spotkamy ciągle planujemy,że będzie prawdziwy seks.Jednak zawsze to się odkłada.A ja już nie chce być nadal dziewicą...Teraz w sobotę się spotkamy i ja mu powiem wprost żeby wszedł.Trochę się obawiam,bo się nie zabezpieczam.Czy gumka starczy?Boję się też,że do tego czasu dostanę okres:( A już czuje że niedługo przyjdzie.Jak ewentualnie nakłonić go do zabawy podczas mojej menstruacji? Nie chce odwoływać tego wieczoru z powodu głupiego okresu :( BARDZO MI ZALEŻY!!!

Gość gość
piescicie se z chlopakiem i on nie chce wejsc w Ciebie?Musisz go naklaniac? Cos z nim nie halo..