Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci lubią jak kobieta cierpi

Polecane posty

Gość gość

Czy to im sprawia satysfakcję? Czy uwielbiają dawac nadzieje kobiecie, patrzeć jak się angażuje a potem cierpi? Czy tez nie zdają sobie z tego sprawy? Jestem załamana...

Gość Łona jest Aniołem
Normalni ludzie ,niczego takiego nie lubią .:) coś tam wiem o dręczeniu i wedle mnie to choojowa fucha.

Gość gość
to po co faceci dają nadzieję kobiecie, chcą aby się angażowała a potem ją olewają?

Gość gość
Za dużo sobie wyobraziłas kotku

Gość gość
S*******ni lubią, trzymaj się od takich z daleka.

Gość gość
bo są bezdusznymi gówniarzami

Gość gość
jak na takich lecicie to wasz problem

Gość gość
To samo można to pytanie zadać wam, zwodzicie, filtrujecie, dajecie nadzieję a później nic...

gość-Kobiety biorą facetów na litość, są w stanie się sztucznie rozpłakać, aby facet zrobił to co one chcą.

Gość gość
bo lubią masochistów???

Gość gość
...i to nadaje istotę sensu jej bezmyślnej egzystencji z natury swej masochistycznej.....czyli poczucie i satysfakcję spełnienia

Gość gość
Niczego sobie nie wyobrażałam. Jak facet nie chce aby się kobieta zaangażowała to poinien wiedzieć gdzie powiedzieć stop.

Gość gość
Robicie dokladnie to samo i jak się zwraca na to uwage to i tak macie to w d***e, a potem płaczecie, ze was zostawiaja i ze przez nich cierpicie. Potraficie, tak oszukać odegrac prawdziwa miłosć..rozkoch**ecie a potem manipulujecie. nigdy wiecej takich manipulantek. Umywacie potem tylko raczki, ze nic sie nie stało. Albo ze was sie krzywdzi to jakas wyzsza szkoła podłosci nie wiem co was siedzi. To jakas bzdura, ze faceci lubia was krzywdzić..przyjzyjcie sie czasem sobie co robicie.

to nie tak, że faceci lubią jak kobieta cierpi, to psychopaci lubią jak kobieta cierpi a takich jest niestety na pęczki

Gość gość
to prawda,, podejmują działania a potem udają debili,zwykłe gnojki,

albo faceci, albo lubią. Powinnaś się zdecydować. Denerwuje mnie takie wrzucanie wszystkich do jednego worka. Sam na przykład nigdy nie pozwoliłbym na to, żeby kobieta cierpiała. Powinnaś ich raczej nazwać chłopczykami. Musisz po prostu czasem sprawdzić w co się pakujesz i tyle..

Gość gość
czasami trudno od razu sprawdzić w co się człowiek pakuje na etapie poznawania faceta. Po drugie pozory mogą mylić oraz inni mogą grać.

Bo dajecie te drugie szansy w nieskończoność. Ktoś da 2 razy plamę i nara, strzałka. A kopiecie pod sobą dołki do Rowu Mariackiego. Z nadzieją, że wejdziecie na Everesty..

Gość gość
kobiety też sprawiają, że mężczyźni cierpią ale oczywiście tylko my potrafimy się przyznać do błędu w przeciwieństwie do kobiet. tak samo siebie ranimy ale przy użyciu innych środków i metod. i tak jak ktoś napisał złym facetów wybieracie i dajecie im w nieskończoność drugą szansę