Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bennyy

Drugi trymestr

Polecane posty

Gość Bennyy

Witam. Mam tu pytanie do Pań. Moja żona jest w piątym miesiącu ciąży. Podczas pierwszego trymestru kochaliśmy się dość rzadko z racji nudności i innych dolegliwości. Gdy żonka weszła w drugi trymestr wszystko odwróciło się o 180 stopni. Teraz ciągle ma ochotę na seks i pieszczoty. Kochamy się niemalże codziennie a czasem zdarza się, że dwa razy dziennie. Pieszczoty oralne ze strony mojej ukochanej są teraz na porządku dziennym co wcześniej nie było bardzo częste. W dodatku dużo częściej żona przechadza się po domu topless lub w erotycznej bieliźnie która podkreśla jej krągły biust. Oczywiście nie narzekam na ten stan rzeczy, wręcz przeciwnie, lecz chciałbym wiedzieć czy taka zmiana jest normalna i czy często pojawia się u kobiet przy nadziei?

Gość gość
pojawia sié, mam podobnie, 18tydzien i zwiékszona ochota na seks, poprostu hormony, przejdzie jej po porodzie najprawdopodobniej bedzie tak jak w pierwszymn trymestrze

Gość gość
pojawia sié, mam podobnie, 18tydzien i zwiékszona ochota na seks, poprostu hormony, przejdzie jej po porodzie najprawdopodobniej bedzie tak jak w pierwszymn trymestrze

Gość gość
Normalne :) To piękny czas dla pary. Korzystaj, bo potem przyjdzie okres posuchy ;) (też minie ;) )

Gość alla_84
Też tak miałam do końca ciąży, ku uciesze mojego narzeczonego. Korzystajcie z życia i życzę szczęśliwego rozwiązania.