Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przerażona prochami poronnymi które stosuja dzieci w ciąży cóz za patolog

Polecane posty

Gość gość

co tu sie dzieje!!!!???Mądre nie są :D Dzieci współżyją czego wynikiem są ciąze ,następnie szukaja ratunku w necie aby dyskretnie pozbyć sie tej ciąży!!? Czy wyrozumiecie działenie takich specyfików na wasz ogranizm!???!!!! Nie! To jest tragedia czytając to forum jestem zszokowana dziećmi , bo dla mnie to nie kobiety :D tylo dziwy które do ciąży podchodzą jak do przeziębienia czy wysypki??

Gość gość
tabletki poronne sa powszechnie stosowane na zwykłe choroby np zapalenie stawów, poza wywołaniem skurczy i wydaleniem zarodka nie maja zadnego wpływu na organizm

Gość gość
uuu:D pewnie szczególnie te z allegro albo z Chin idiotko , bujaj sie i usuwaj do woli ciąże i to krocie :))) obyś wraz z ciąża usunęła przy okazji swoje narządy rodne

Gość gość
dziecko musiałabym miec tak mały móżdzek jak Ty zeby takie tabletki kupowac z allegro, jest strona gdzie lekarze wspieraja kobiety i źródło jest pewne i bezpieczne

Gość podajstrone zgłosimy incydent
ahaha lekarze ?pierwsze słysze abu lekarze angażowali sie w akcje aborcyjną takich szmat , tylko po to aby dostac sie do pierdla i przy okazji utracić fach.Faktycznie lekarze aż sie rwą do takich jak ty wyżej panienko, szczytny cel !

Gość podajstrone zgłosimy incydent
dziecko :D niedojrzało gówniaro!! Sex nie jest dla ciebie .Zgłaszam kochaniutka, z tym sie walczy , dobrze trafiłyśmy na siebie jestem tu po to ,dobranoc

Gość gość
dziecko lekarze nie z tego kraju a z krajów gdzie abo9rcja jest legalna, ale co zgłosisz?? ze jestes głupia i madrzysz sie w temacie o którym nie masz zielonego pojecia?? idz idz spac dziecino bo jutro trzeba wstac do szkoły :D

Gość gość
oby los ci sie odwdziczył kurewko