Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemyślenia 29 latki

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat i nie wiem co dalej :) Jestem sama... dobrze wyształcona... i nadal się kształcę... Praca dobra aczkolwiek chce ją zmienić :) Zrobię to po podyplomówce :) Mieszkanie chce kupić 60% za gotówkę resztę kredyt... Najpozniej za rok... Tylko co z tego wszystkiego jak jestem sama?... Czy ktoś ma podobnie? Podobne odczucia? Ciężko jest w tych czasach o odpowiednią osobę na życie... Na dobre i na złe... a może... się mylę... nie wiem... bynajmniej ja mam takie odczucia.... Ania

Gość gość
tym mieszkaniem to nie omieszkałaś się pochwalić :O

Gość gość
Ja myślę że za Tobą juz połowa suksecu. Urządzisz sie i potem znajdziesz miłość. Przynajmniej będziesz niezależna ;)

Gość gość
trudny wiek dla samotnej kobiety, szukaj do skutku.

Gość gość
Nie szukaj na siłe sam sie napatoczy w najmniej oczekiwanym momencie. Ja nie mam tyle czasu by sie rozwijac ale mam juz swoją miłośc od 7 lat i cudownego syna. a mam dopiero 22 lata.

Gość gość
myslę, że nikt nie zechce tak zarozumiałej baby :P

Gość gość
dziękuję za odzew :) fajnie się Was czyta :)

Gość gość
nie siedz na d***e , tylko szukaj faceta bo mlodosc ci mija a zegar biologiczny tyka!

Weź to ugryź w ten sposób, że jak na swoj wiek i tak dużo osiągnęłaś.Fakt ciężko kogoś poznać, bo zazwyczaj studia to jest ten moment, ale nie szukaj na siłe- beznadzieja. Jesteś jeszcze młoda i wszystko przed tobą. Uczucia nie przychodzą na siłę, tylko w najmniej niespodziewanym momencie. Tyle tylko, że u jednych wcześniej, a u innych później. Nie skupiaj się na tym, tylko inwestuj w siebie, a zanim się obejrzysz to ktoś będzie, albo już jest, tylko ty może myślisz, że nic nie może się już trafić.

Gość gość
Żyjesz z głową w chmurach.

Gość gość
Dziękuję miła i mądra Blondynko :) Inwestuje w siebie ciągle... kiedys mialam postanowienie by znać biegle 5 języków :) Znam 4 :) I przymierzam się do Szwedzkiego, ale wciąż brak mi czasu... Coraz trudniej jest kogoś poznać :) W pracy większośc osob po slubie... na podyplomowych studiach również :) Ale kto wie, może pewnego dnia ktoś taki się poprostu trafi.... ot tak niespodziewanie :) Kto wie :) Na pewno nie czuje sie zdesperowana... poprostu co ma byc to będzie :) A ja wierze ze jednak żle nie będzie :)

Nie będzie źle, jesteś wartościowa, masz tego świadomość. Wierz, że nie ma nic bardziej upakarzającego niż szukanie faceta na siłę. Wszystko przed tobą. Powodzenia.

Gość gość
mylisz 'bynajmniej' z 'przynajmniej', to cię skreśla :P

Gość gość
Dziekuje raz jeszcze Blondynko :-)

Gość gość
Ktoś tu jeszcze zagląda?