Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gh547

Po Facebokach i innych portalach widać jakie dzisiejsze laski są zakompleksione

Polecane posty

Gość gh547

Widać to doskonale po zdjęciach jakie wrzucają, z każdego profilu, z każdej strony, w cyckami i d****i na górze, wyuzdane i zboczone, pierdiliąt tysięcy takich samych zdjęć z takimi samymi głupimi zdziwionymi minami jak by same nie mogły uwierzyć że robią zdjęcie. Dlaczego ten dzisiejszy świat jest taki płytki i pusty, opiera się na budowani własnej wartości na głupich portalach. 95% dzisiejszych dziewczyn nie ma własnego zdania, nie ma swojego zdania, opierają się tylko na opiniach znajomych i napalonych koniobijców którzy piszą im "fajne" komentarze. Mało tego te komentarze im imponują..Ten świat schodzi na psy czy jestem przewrażliwiony ?

Gość dwa glupie psy
na psy powiadasz? :classic_cool:

Gość gość
odczuwam tak samo, dlatego pierdziele te wszystkie fejsbuki, nawet tego g***a nie zakładałem, nk kiedyś miałem ale poszło do kosza... Tam tylko jeden przez drugiego sie "przekrzykuje" jaki to on cudowny, jeden przed drugim się chwali i dowartościowuje, tam panuje wyścig "kto jest lepszy" Z kolei gdy ktoś się dowiaduje ze nie mam fejsa to zd****o robi, dla mnie to kompletne bezmózgi, jeśli oceniają człowieka po tym czy ma to fejsg***o czy nie ma. A ja nie mam zamiaru takim debilom niczego udowadniać i tego fejsg***a i tak nie założe :)

Gość aannnnkaa
Dokładnie, najlepsze jest to że moje koleżanki na Facebookach są aktorkami, gwiazdami pop, tancerkami, wyuzdanymi p***o aktorkami a w pracy szare myszy bez zainteresowań które za bardzo nie wiedzą czego w życiu chcą. Tak to już jest, lans po całej linii.

Gość gość
A co was to boli plebsie kafeteryjny?

Gość gość
Nie masz laski?

Gość gh547
No tak jak zwykle nie mam laski i mnie to boli :) Chodzi o to że dla mnie to jest żałosne, dziewczynę mam na szczęście bardzo mądrą i nie wkleja 100000 tyś swoich zdjęć na Faceboka.

Gość gość
Dlatego nie mam tych portali i zyje,mam sie dobrze. Kobieta.

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy mam laske czy nie Fakt nie mam, ale gdybym miał to przecież nie po to by sie nią chwalić przed znajomymi i wstawiać multum jej zdjęć, nosz k****a A takie są tępoty na tym fejsie, ledwo co laska wyrwie jakiegoś faceta a już kilkanaście fotek, a już nie mówie o podpisach pod tymi fotkami bo to już kompletna pokazówka

Gość gość
Na fejsbuku tylko się przechwalają

Gość loluś
Co to jest facebook?

Gość gość
ja dzisiaj usunelam konto z facebook. mialam prawie 300 znajomych, wszystkich znalam osobiscie. ludzie ze szkoly podstawowej, ze szkoly sredniej, do ktorych chodzilam, ludzi poznani na wakacjach, koledzi i kolezanki z podworka, z podrozy zagranicznych, rodzinka, mama, rodzenstwo, ciotki, wujkowie, kuzynostwo, znajomi z pracy, wszystkich znalam osobiscie i zawsze ludilam czytac o tym, co u nich, ogladac ich fotografie. owszem, wkurza mnie gdy widze mlode dziewczyny i setki takich samych zdjec z oczyma wybaluszonymi na wierzch jakby ze zdziwienia, dziubki nie dziubki, cycki na wierzchu, ile mozna??