Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boyfriend_needed

chcę kogoś poznać

Polecane posty

Gość gosc134
Jestem kobietą i zgadzam się z Tobą Alka. Inteligencja..stymulujaca rozmowa.dopiero potem może pojawić się chemia,pożądanie. Jak widać,nie dla wszystkich to oczywiste

Gość gość
jak widać, kobiety kierują się osobowością, a mężczyźni (przynajmniej niektórzy) potrafią kierować się takimi bzdetami jak długość i gęstość włosów łonowych :O

Gość gość
Napisz coś o sobie.Jak piszę lubię naturę.Jeżeli jesteś wygolona to ... ? Nie przepadam za takimi.Mam swój wiek i nie szukam dziewczynek,tylko takiej na którą mój drążek zadziała.

Gość gosc134
Myszka,niektórzy chcą tylko porozmawiac,słyszałaś o czymś takim? Nie chce byc niemila,ale kobieto zachowuj sie jak na Twój wiek przystali,bo zaczynam się wstydzić,ze jesteśmy rówieśniczkami

Gość gosc134
Przystalo -sorry

Gość gość
Każda ma coś w sobie,a jeżeli tego czegoś nie ma to ? klapa.Facet taki czy owaki ma swój ulubiony fetysz.Nogi,biust,a takim co się podoba zarost też są raczej normalni.

Alka to jak na postawić pytanie? Czy jesteś inteligentna i interesująca? :D W pierwszym kontakcie człowiek zwraca uwagę na szczegóły anatomii. Niestety.

Gość gosc134
Na szczęście nie muszę,nie jestem desperatką jak Ty

Gość gosc134
I to jest normalne,wystarczy jednak,ze ktoś otworzy buzię,powie dwa zdania i juz sie chce uciekac. Uroda to za Malo,choc chyba wielu mężczyznom wystarczy

Gość gość
Podobasz mi się Myszka.Jesteś zadziora no i nie wątpię w łóżku też :)

To, że erotyczny, nie znaczy, że każdy kto chce kogoś zapoznać to tylko! do bzykania.:-D A po nim co? Oczy w ścianę albo "to już spadaj!"?. Trzeba o czymś pogadać. Scribo... a czy od razu trzeba stawiać wszystkie pytania i znać po kolei odpowiedzi. Chyba przede wszystkim Was, Mężczyźni, w kobietach pociąga m.in. to że potrafi być ona nieco tajemnicza?:-) Owszem, wygląd ważny, ale czy tylko on? Zwłaszcza jak na forum się nie widzimy;-)

Gość gosc134
Zadziora?bo obraza kogoś?a to dobre.

Gość gosc134
Prawda jest obraźliwa?ona na wszystkich możliwych topikach szuka,pisze z byle kim,nawet z ordynusami,to nie desperacja?

Gość gość
Są i takie co zaraz atakują na byle co.Ta anonimowość dodaje animuszu.Może tylko tutaj,a w realu jest całkiem inaczej.

Jeszcze jedno - zadziorna, pociągająca będzie tylko ta kobieta, która w inteligentny sposób, czyli za pośrednictwem słów na poziomie potrafi odpowiedzieć nie rzadko tak, że facetowi pójdzie w pięty, ale jednocześnie zobaczy, że ma do czynienia z niezłą sztuką. Wyzywanie innych od głupich cip... to hmmm... sami dokończcie.:-D

Gość gosc134
Za to napisanie komuś,ze jest glupia c**a,to objaw głębokiego szacunku!w ciekawy sposób to pojmujesz..

ty glupia piczko jedna,nie jestem taka iditka jak ty zeby latala wszedzie i szukala.a wlasnie widzialm raz co ty wypisujesz

Gość gość
Myszka to co chcesz się moim drągiem pobawić czy będziesz zciemniać.Ma trzy uchwyty dłoni odpowiada Ci :)

Alu! Dlatego rozmawiajmy i nie dziwmy się pytaniom. Jeden lubi zarost a inny mieć o czym rozmawiać. Ja akurat lubię rozmawiać :D Rozmowa bywa wspaniałą grą wstępną :-)

Gość gosc134
Myszko ,naprawdę kup sobie slownik. Inni juz Ci pisali: skąd i stąd. Nie osmieszaj sie bardziej

szukasz na sile i nic z tego chyba strasznie brzydka jestes jak nie masz powodzenia

Gość gość
Myszka daj spokój.Popisz co lubisz najbardziej.Pomału mnie nudzisz.