Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś z forum

Czy wg Was Polska za 50 lat będzie na mapie Europy czy zniknie z mapy Europy

Polecane posty

Gość ktoś z forum

Jeżeli wg Was będzie to czy jej granice będą w tych samych miejscach w jakich są na dzień dziesiejszy patrząc na mape Europy ?

Gość myślę że tak
obecnie państw nie zdobywa się, przesuwając ich granice, tylko kupując ich gospodarki

Gość myślę że tak
a przynajmniej jest tak w zachodniej i środkowej Europie oraz innych "ucywilizowanych" przez białe kołnierzyki krajach

Gość Haneczkaaaa
Do tego co wyżej Polska nie raz była pod zaborami. Czy uważasz ze historia się powtórzy ?

Gość emilka23232323
Myślę ,że będzie tak samo jak jest. Kiedyś może zniknie ,ale raczej nie w ciągu 50 lat

Gość myślę że tak
Polska była pod zaborami, gdy w Europie prowadziło się wojny. Obecnie się tego nie robi i myślę, że przez 50 lat się to nie zmieni. A potem... Kto wie, możliwe że znów zrobi się krwawo, bo za 50 lat zachód Europy zdominują muzułmanie.

Gość gość
polska będzie islamem bo wymieramy

Gość Haneczkaaaa
W szkołach wmawiają nam propagandę !! Kłamią ! Mówią że Polakom w zaborze niemieckim żyło się baaaaardzo źle! Moja babcia twierdzi że za panowania Niemców Polakom żyło się w dostaku, nigdy nie brakowało chleba na stole! Niemcy dawali pracę i wynagadzali za nią uczciwie. W szkole mówią nam że komuniści "Rosjanie" byli źli , nidobrzy....... Nie zgadzam się!!!!! Za panowania Rosjan każdy miał dach nad głową ! Każdemu należało sie mieszkanie kwaterunkowe. Co jest dzisiaj ? Bezrobocie, głód, i patologiczna sytuacja w której 80% społeczeństwa nie stać na mieszkanie. Można je tylko za zgodą WASALA czy banku! Jeżeli ktoś tego nie wie kim jest BANK- wyjaśniam : BANK to jest to samo co WASAL WASAL to jest to samo co BANK !!!!!!! Nie ma na to dwóch różnych zdań bo nie można temu zaprzeczyć !!!!!!!!!!

Gość Haneczkaaaa
* Można je tylko "posiadać" za zgodą WASALA czy banku!