Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Google 94

W jakie gry gracie

Polecane posty

Gość gość
Kiedys gralam ,teraz od czasu do czasu i moje ulubione to Resident Evil 1,2,3 i Silent Hill 1,2,3 :)

Ja grałem w Resident Evil 1 PSX 2 PSX i Game Cube 3 na PC PSX i Game Cube 4-5 PC Resident Evil Zero Game Cube Resident Evil Operation Racoon Miasto PC Postal :D No a po modach to jest dopiero masakra :D No te teksty -ja kopie faceta - a on - "Nie zabijaj mnie jestem dziewicą" :D

Z tego co pamiętam Resident Evil 2 na Nintendo64 nie ma muzyki w tle (soundtrack) :( Na Game Cube ma wszystko i do tego poprawione skiny postaci :) Co do jedynki jest Remake na Game Cube :)

Gość gość
Argen zamiast umówić się z dziewczyną lub pójść na d****i, ty jak ostatni gej poszedłeś z kumplem na gry?

Gość gość
uwielbiam Postal :D ale 3jka to porażka :O jeszcze nie grałam w dodatek do Skyrima Downguard i Dragonball, chyba sobie zarzuce za chwilę ;) no i czekam niecierpliwie na The Elders Scrolls online i Wiedzmina 3 :)

Gość gość
Ludzie w co gracie??? zgadzam sie Resident Evil ale te ostanie np. 6 czesc to kmiot. Silent Hill super ale poprzednie, nowe lipa. Na PS3 polecam Dead Island I Dead Island Riptide, zrobione zreszta przez polski team, potem Castlevania: Lords of Shadow, ewentualnie God of War albo Bioshock ale dla mnie 2 the best a nie Infinity. Nie podeszlo mi przereklamowane The Last of Us. Teraz czekam na PS4

Dead Island grałem :) PC Dead Island Riptide obecnie gram :) PC Teraz też gram w Resident Evil 3 z Game Cube na PC - Emulator ;)

Seria castlevania ;) Castlevania Order of Ecclesia - Nintendo DS Castlevania Portrait of Ruin - Nintendo DS Castlevania Dawn of Sorrow - Nintendo DS Castlevania Aria of Sorrow - Game Boy Advance Castlevania Symphony of the Night - PSX Castlevania Curse of Darkness - PS2 Castlevania Lament of Innocence - PS2 W te gry grałem na emulatorach ;)

Gość gość
A DMC Devil May Cry co prawda dla mnie ta ostatnia to porazka, w ogole nie moge juz nic znalezc do grania. Wszystko idzie na psy

DMC PS2 DMC 2 PS2 Grałem na emulatorze :) DMC 4 na PC też grałem W DMC5 Devil May Cry nie grałem

Gość gość
ja gram z moim mezem w Dead Island na PC :D

Gość sunandflower
A ja zapraszam do gry online. Kultowa gra z dzieciństwa teraz jako gra przeglądarkowa, natknęłam się przez przypadek i szukam ludzi do gry na https://www.panstwamiasta.pl. Jest ktoś chętny? ;>

Dla mnie gry mają sprawiać przyjemność, nie lubię stresować się i powtarzać 1000razy jeden poziom, by go przejść, lepiej czuję się w grach online takich jak StellarArk, przyjemna gra sci-fi dziejąca się w kosmosie, jedna z niewielu gier online wartych uwagi https://stellarark.net/