Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Hej potrzebuje pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

taak wiem to co zaraz powiem b臋dzie dla innych bzdur膮 i w og贸le powiedz膮 偶e jestem idiotk膮...a wi臋c mam problem z piciem wody a tyciem ...mia艂am taki okres 偶e przez jaki艣 miesi膮c dziennie wypija艂am 1 szklank臋 wody...ma艂o jad艂am og贸lnie i postanowi艂am pi膰 wi臋cej ....zacz臋艂am zwi臋ksza膰 co 500 ml a偶 dosz艂am do 2l i na tym zako艅czy艂am i pije tak ju偶 jakie艣 3 dni ...i co stan臋艂am na wadze i mam 3 kg wi臋cej ;p jestem mocno za艂amna bo do tego 偶adko chodze do toalety i nie mam jak si臋 pozby膰 tej wody ...prosz臋 powiedzcie mi ile b臋dzie trwa艂 ten okres tycia od wody i czy b臋d臋 cz臋艣ciej chodzi膰 do toalety ...(ps. nie mam problem贸w z tarczyc膮 ) :( Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pijesz za duzo wody i w ten sposob bardziej szkodzisz swojemu organizmowi bo wyplukujesz pierwiastki i sol niezbedne do pracy nerek. Woda akumukuje sie w tkankach przez co waga wzrasta albo stoi w miejscu Ogranicz picie wody. Jedz normalne posilki ale w mniejszej ilosci. Cud dieta nieistnieje. Aby Tobie jakakolwiek dieta pomogla, musisz poswiecic czas na poznanie swojego wlasnego ciala, ewentualnie wybierz sie do profesjonalnego dietetyka/dietetyczki.Powodznia :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach