Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

taak wiem to co zaraz powiem będzie dla innych bzdurą i w ogóle powiedzą że jestem idiotką...a więc mam problem z piciem wody a tyciem ...miałam taki okres że przez jakiś miesiąc dziennie wypijałam 1 szklankę wody...mało jadłam ogólnie i postanowiłam pić więcej ....zaczęłam zwiększać co 500 ml aż doszłam do 2l i na tym zakończyłam i pije tak już jakieś 3 dni ...i co stanęłam na wadze i mam 3 kg więcej ;p jestem mocno załamna bo do tego żadko chodze do toalety i nie mam jak się pozbyć tej wody ...proszę powiedzcie mi ile będzie trwał ten okres tycia od wody i czy będę częściej chodzić do toalety ...(ps. nie mam problemów z tarczycą ) :( Pozdrawiam ;)

Gość gość
Pijesz za duzo wody i w ten sposob bardziej szkodzisz swojemu organizmowi bo wyplukujesz pierwiastki i sol niezbedne do pracy nerek. Woda akumukuje sie w tkankach przez co waga wzrasta albo stoi w miejscu Ogranicz picie wody. Jedz normalne posilki ale w mniejszej ilosci. Cud dieta nieistnieje. Aby Tobie jakakolwiek dieta pomogla, musisz poswiecic czas na poznanie swojego wlasnego ciala, ewentualnie wybierz sie do profesjonalnego dietetyka/dietetyczki.Powodznia :-)