Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulzymimozetroche

Mam ochotę przestac życ Wątek wyżalających się

Polecane posty

Gość ulzymimozetroche

Oto rzeczy które mam sobie do zarzucenia: - nie umiem się zmobilizowac do pracy - dostałam kosza od chłopaka -jestem bardzo nieśmiała -tak naprawdę jestem mentalną k***ą -pokłóciłam się z moim instruktorem jazdy -okłamuję rodziców -obgaduję dziewczynę, która chce się ze mną przyjaźnic- -dzis zjadłam kalorycznego subwaya z sosami -nie umiem się zmusic do cwiczen -swoje ciało lubię tylko wtedy gdy nic nie zjem przez kilka godzin. -nigdy nie dopuszczę do tego żebym ważyła więcej niż 54kg. Teraz jest 52 i to ogólnie maximum. Mam tendencję do pełniejszych bioder (92cm obecnie, niby dobrze ale więcej wygląda karykaturalnie) -jestem mało inteligentna -upodlam się -mam ochotę puścic się w klubie, ale zniechęcają mnie do tego dwie rzeczy: 1)mogę się czymś zarazic 2)ktoś mnie pozna -lubię poniżac facetów, którym się podobam -wolno kojarzę różne rzeczy -robię się czasem czerwona z byle powodu, bo ubzduram sobie, że ktoś mnie wyśmiewa -z drugiej strony potrafię byc bezczelna -palę maryśkę i piję na umór żeby zapomniec o tym wszystkim - kcal ktore dostarczyl alkohol odbijam sobie rygorystyczna dieta A Wy? Też tak kiepsko???

Gość KaKeron
My? Nie. My nie.