Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipiezezlosci

Przysięgam jak mój chłopak wróci to go pobiję Jak to zrobic

Polecane posty

Gość kipiezezlosci

Rozerwę na strzępy, uduszę i wydrapię oczy! Idiota, s******l tak mu właśnie nawrzeszczę. Powiedzcie czy macie jakiś pomysł jak go znokautowac. Jestem bardzo drobna a on wysoki i dobrze zbudowany. Tak żeby go zabolało! Po tym co ten szmaciarz zrobił nalezy mu się. Nie oceniajcie tylko doradźcie mi jakiś chwyt

Gość kipiezezlosci
Nigdy w życiu się z nikim nie biłam. Jak się do tego zabrac. Kopac czy z pięści celowac? Jak tak to gdzie?

Gość gość
zależy co ci zrobił?

Gość gość
judyta?

Gość kipiezezlosci
Mi nic. Kopnął mojego pieska. Biedactwo ma zwichniętą łapę. Podobno to za karę, że szczekała. Niech sobie wsadzi w d**ę te buty. Ja mu pokażę jak to jest byc kopanym.

Gość gość
Ale poj*****a

Gość kipiezezlosci
Ten komentarz to do mnie? Jeśli tak, to dla Twojej wiadomości może jestem p******a ale na pewno nie bardziej niż ten s******l. Jak śmiał kopnąc bezbronnego psa?!? Zamierzam mu wpieprzyc tak, że zapamięta tylko nie wiem jak się do tego zabrac. Może jak wejdzie do domu to na niego skoczę?

Gość gość
ja bym kopnela w jaja az by mu spuchly,zabila bym gnoja

Gość Opajdełedamdada
Sama się yebnij w głowę skoro się z takim anusem zadajesz.

Gość gość
Ja bym go nie biła, tylko spakowała jego rzeczy i wystawiła za drzwi. To go bardziej zaboli.

Gość kipiezezlosci
Mam ochotę go zabic, wlasnie tak! Szkoda, ze wtedy pewnie poszlabym siedziec. Ale to co temu idiocie się należy to nóż w serce albo strzał w tył głowy. Co jak co ale krzywdzic bezkarnie zwierząt nie dam. Szczególnie mojej wychuchanej, wymuskanej śliczności! Żadne zwierzę się tak nie cieszy na mój powrót jak ona. Taka ufna a on taki brutalny! I to jeszcze za co?!? A jak kopnąc w krocze to lepiej butem z czubkiem, trampkiem, traperem??? I mam celowac tak jakby od dołu czy do przodu, pod kątem prostym??

Gość kipiezezlosci
Nie mieszkamy razem. Jego rzeczy pozostawione u mnie są w śmieciach. Koniec związku jest definitywny ale nauczka też mu sie należy. Muszę tylko wymyslic jakiś chwyt żeby go powalic. Ja 50 kg on 80 ale może nadrobię to sprytem.

Gość gość
Z tym, że skoro był w stanie skrzywdzić psa, to masz duże prawdopodobieństwo, że Tobie też odda, a tego raczej wolałabyś uniknąć.

Gość kipiezezlosci
Nie odda mi jak go pierwsza powalę przecież. Tylko jak to zrobic żeby się udało?

Gość gość
Nie uda Ci się. Zarobisz tylko strzała od niego i taki będzie koniec - niestety dla Ciebie.

Gość kipiezezlosci
Nie mam na imię Judyta a Ola:)

Gość gość
Może posyp jego rzeczy proszkiem na swędzenie?

Gość kipiezezlosci
Kurcze może na niego skoczę i go kopnę z całej siły. Powinno zabolec. Mówiąc, że nie dam rady piszesz to z perspektywy kobiety?

Gość gość
a skad wiesz ze on kopnal, pies ci powiedzial?

Gość gość
Prędzej czy później pokochasz to co nienawidzisz...tak to już jest w wami...kobietami. Zrób mu loda.

Gość kipiezezlosci
Chcę aby poczuł ten sam ból co moja psinka. Jestem mściwa ale nalezy mu się. W tym momencie załuję, że się nigdy nie biłam. Czytam teraz poradniki w internecie jak sprytnie powalic faceta ale wszędzie same bezsensowne rady typu uderz go z półobrotu łokciem w twarz. Nie no super rada, jak ja ledwo co sięgam mu głową do ramion! Chyba na krześle bym to musiała zrobic.

Gość gość
dlaczego piszesz ''jak wroci'' , skoro razem nie mieszkacie?

Gość gość
Tak, piszę to z perspektywy kobiety i to kobiety, która nie raz się biła z facetem. Nie dasz rady, najwyżej zarobisz od niego z liścia, albo z pięści i będzie płacz i krew z nosa. Po co? Każ mu iść won, zwyzywaj, jak musisz i daruj sobie, bo sama się skrzywdzisz. Uważam, że należy mu się solidny kop w d**ę, ale to też trzeba umieć zrobić. Noi pamiętaj o tym, że gdybyś go uszkodziła, to odpowiadasz karnie.

Gość gość
Postaw wiadro nad drzwiami, a jak wejdzie to....:D

Gość kipiezezlosci
Bo po uslyszeniu calej sytuacji od swiadka zdarzenie mojej siostry natychmiast dl niego zadzwonilam. Powiedzialam ze natychmiast ma wracac po pracy do mnie. O 6 rano przyjedzie jak to okreslilam powazna rozmowe.