Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dwóch lat podobają mi się młodzi chłopcy

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat, jestem żonaty, mam dzieci... Wstyd się przyznać, ale od dobrych 2 lat zaczęli mnie interesować młodzi chłopcy w wieku 16-18 lat. Umówiłem się z kilkoma na seks i stwierdziłem, że to jest to. Powinienem się w takiej sytuacji rozwieść? Powiedzieć o tym żonie?

Gość gość
Jak byście Drogie Panie zareagowały na tego typu informację, że was facet lubi młodych chłopców?

Gość gość
wasz*

Gość gość
Do gazu z takimi pacanami.

Gość gość
Ja bym poprosila o seks w trojkacie Chlopiec-ja-maz

Gość gość
a jak twoje dzieci będą w wieku tych młodzieńców to co wtedy? jak jakis taki jak ty zechce p******ć twoje dzieci? co z takim zrobisz?

Gość gość
Nie rozumiesz kobieto o czym mówisz. Czy jeśli żonaty facet lubi młode dziewczyny to automatycznie musi oznaczać, że będzie dobierał się do własnych córek? Puknij się w główkę.

Gość gość
Masz zapedy pedofilskie.

Gość Polina87
Pedofil. Już przeje.bałeś swoje życie i małżeństwo :D

Gość gość
Pedofil to ktoś, kto ma seks z dziećmi, a nie z dorosłymi nastolatkami, nie popadajmy w paranoję.

Gość gość
Dlatego napisalem ze ma zapedy, a nie ze jest pedofilem :)

Gość gość
jak dla mnie seks bialej kobiety z czarnuchem z afryki jest bardziej zboczony od seksu bialego faceta z bialym chlopcem

Gość gość
jak dla mnie seks bialej kobiety z czarnuchem z afryki jest bardziej zboczony od seksu bialego faceta z bialym chlopcem I ZDECYDOWANIE BARDZIEJ OBRZYDLIWY!

Gość Polina87
Pedofil to ktoś, kto ma seks z dziećmi, a nie z dorosłymi nastolatkami, nie popadajmy w paranoję. No, 16-18 to dorośli i dojrzali w h*j!

Gość Polina87
jak dla mnie seks bialej kobiety z czarnuchem z afryki jest bardziej zboczony od seksu bialego faceta z bialym chlopcem I ZDECYDOWANIE BARDZIEJ OBRZYDLIWY! Żal wam, że was czekoladowe piękności nie chcą ;) rasizm.

Gość Polina87
Za to powiem wam w tajemnicy, ze mnie czekoladki lubia. Sama jestem kobieta :) H**a z wami rasisci.

Gość gość
Polacy tym różnią się od Polek, że nie wiążą się z małpami z Afryki. Po prostu mamy bardziej wysublimowany gust, jesteśmy seksualnie bardziej subtelni i zdecydowanie mądrzejsi. A wam potrzeba zwierzęcego walenia jak małpy w ZOO i koniecznie 25 centymetrowego penisa żeby wam wiadra rozepchało aż po nerki. Wymiotować się chce.

Gość gość
Dla mnie seks to przede wszystkim dotyk, pieszczoty, zapach, delikatna biała skóra mojego partnera/partnerki, doznania estetyczna spowodowane wyglądem. Negry śmierdzą szczynami, bo mają podwyższony poziom mocznika w płynach ustrojowych, w dodatku ich skóra jest szorstka, no i mają małpie ryje od których mam na pełnym zwisie - zarówno czarni faceci jak i czarne kobiety.

Gość gość
provo!!!!!!!!!!!!!!

Gość Prawdę_powiem
Widać wieśniaku, że w d***e byłeś i g***o widziałeś.

Gość gość
Biały człowiek to biały człowiek - inteligentna, czysta, pachnąca, delikatna, przyjemna w dotyku istota, którą chce się oglądać i podziwiać. Typowy czarnuch to pół-zwierze o małpiej czaszce, i to żaden rasizm, ale obiektywny fakt.

Gość gość
A myślicie że czemu czarnuchy tak lecą na białe kobiety? Bo mają już dość swoich wstrętnych bab o małpich mordach i prostackim usposobieniu. Tym samym czarnuchy same dowodzą że ich rasa jest nic nie warta.

Gość gość
Napaliłeś już w piecu / szambo wywiózłeś?

Gość gość
Mam piecyk gazowy.

Gość gość
i kanalizację....

Gość gość
*wywiozłeś

Gość gość
Nie podejrzewam cię o używanie ;) prostak.

Gość gość
Wybacz ale seks z czarnuchami kojarzy mi się prymitywnie www.motherless.com/75296B1 Ten film to nie p***o, to rzeczywistość - filmik zrobiony z ukrytej kamery.

Gość gość
Oni są bardziej jak zwierzęta, a kobiety, które na nich lecą również zasługują na miano zwierząt. Nigdy nie tknąłbym kobiety po czarnuchu - i nie chodzi tu nawet o choroby weneryczne i egzotyczne, którymi mogła się zarazić, ale o jej zdemoralizowanie.

Gość gość
autorze, żal mi ciebie, twoje małżeństwo to pomyłka ale dlatego, że ty do niego nie dorosłeś, jesteś niedojrzały, nie odpowiedzialny, zwyczajny egoista, myślący o sobie swoich przyjemnościach.już ktoś zadał ci pytanie a ja powtórzę: "chciałbyś by ktoś wykorzystał tak twoje dzieci, jak ty wykorzystałeś tych chłopców?" jesteś... szkoda słów