Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy finansowe faceta

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie, chciał bym prosić Was o jakąs rade, wsparcie, porade. Mianowicie, zarabiam okolo 1200zł, 500 idzie na mieszkanie, 200 na benzyne, zostaje mi 500, w teorii, bo wiadomo zaraz tankowanie kolejne, a do pracy nie mam dojazdu komunikacja miejska. Wczoraj dostałem pismo o pewnej zaległej płatności, na bagatela 1000zł, będzie to wszystko co posiadam, do wypłaty 10tego nie zostanie mi nic, nie wiem juz co robic. Najgorsze jest to, ze jak wyjda jakies dodatkowe koszty, popsucie się auta, jakaś kolejna niesplacona kara, to juz nie wiem co mial bym robic... Prosze o pomoc, z drugiej strony mysle, ze niektorzy nie maja pracy i wielkie dlugi, jednak takie myslenie mi nie pomaga na dlugo :(

Gość gość
upup

Gość gość
Proś o rozłożenie tego na raty. Napisz, że chcesz zapłacić, ale w tej chwili nie jesteś w stanie zdobyć całości, a co miesiąc płacąc mniej problemu nie będziesz miał.

Gość gość
1. jesteś facetem a zarabiasz jak nastolatka na ulotkach. 2. długi nie zrobiły się same 3. nawet nie wiesz czy nie przyjdą następne pisma z długami 4. urwałeś się z choinki????

Gość gość
Prosze o pomoc, z drugiej strony mysle, ze niektorzy nie maja pracy i wielkie dlugi, jednak takie myslenie mi nie pomaga na dlugo xxxxxxxxxxxxx debil!