Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszcie ważne

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziewczyny już kiedyś pisałam o tej sprawie, ale powtórzę się jeszcze raz. Jakiś czas temu poszłam ze znajomym z pracy na kawe. To jest dużo starszy ode mnie człowiek, ale bardzo Go lubiłam. Niestety spotkanie nie zakończyło się miło, bo facet wymusił ode mnie pocałunek wbrew mojej woli. Po tym wszystkim gdy się przypadkiem spotkaliśmy na ulicy, rozmawiał ze mną jak gdyby nigdy nic. Jednakże chyba wyczuwał moją niechęć, bo szybko odchodził. Któregoś dnia natknął się na mnie i moją matke, której w ogóle nie zna. A zagadał do nas "udają, że nie znają" pracowaliśmy z Pani córką" Zupełnie inne zachowanie miał facet niz sam na sam ze mną. Co Wy o takim człowieku sądzicie?

Gość gość
przeciętniak. A czemu to takie ważne? Zakochałaś się?

Gość gość
Przeciętniak? ja nie wiem czy bym tak podeszla do kogoś znajomego z pracy jak by szedł z kimś z rodziny, w dodatku jak bym zrobiała takie coś. czy zakochałam się to nie wiem.

Gość gaajowy marucha
to znaczy że gość zaszumiał ci w głowie. A on zagadał dlatego że niema problemów w kontaktach z ludźmi. W towarzystwie też pewnie cicho nie siedzi.

Gość gość
No mozliwe, ze tak jest i nie ma problemów w kontaktach miedzy ludzkich, ale jak mozna rozmawiać z matką dziewczyny, którą chciało się zaciagnąc do łózka. Ja bym chyba udała, na jego miejscu, ze porostu nas nie zauwazyłam.

Gość gość
a czemu? Z córką się nieudalo to może z matką?

Gość gość
No własnie jak nie z jedną to z drugą. Nie wiem jak mozna takim być. Człowiek miał zupełnie inne zachowanie przy mojej matce, powazny i wogóle. Nigdy Go takiego nie widziałam w pracy. Umie człowiek grać...

Gość gaajowy marucha
jak to stary kawaler to niezawracaj sobie d**y

Gość gość
Człowiek jest zonaty. Ja nawet ni chce zawracać sobie nim głowy. Chce człowieka zapomieć, tylko jakimś dziwnym trafem na niego ciągle wpadam.