Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyyczkaaaa

jakie dodatki ODMIENIA STARA MALA ŁAZIENKE

Polecane posty

Gość Różyyczkaaaa

Od jutra z mężem wprowadzamy się do nowego mieszkania, nareszcie. Mieszkanie jest urzadzone, ale nie tak jakbym chciała. Na razie nie mamy pieniędzy na generalny remont, dopiero na to zbieramy, a na razie chciała bym umilić pomieszczenia małymi dodatkami, które troche rozweselą pomieszczenia, szczególnie chodzi mi o łazienke. Jest niewielka, niebiesko żółte jasne płytki, wanna, umywalka, toaleta, pralka, lustro. Chce jakieś łądne dywaniki, jakieś może ze dwa koszyczki wiklinowe na drobne kosmetyki, może jakiś kwiat doniczkowy do okna i rolete. Doradzcie jakie pasuja kolorki, dajcie mi swoje pomysły jak na razie urzadzic tą nudną łazienke :)

Gość Różyyczkaaaa
nikt nic ciekawego nie podpowie?

Gość gość
wybierz się do ikei, coś napewno znajdziesz

biała wiklina nadaje ciekawego wyglądu wnętrzu. sama mam w łazience takie koszyczki na drobiazgi. i jako dekoracja ale też element praktyczny - sól do kąpieli w szklanych pojemniczkach - cieszy oko, ładnie pachnie.

Gość gość
wybierz coś w odcieniu intensywniejszym niż jeden z kolorów płytek, ale współgrający tonacją i wybieraj takie dodatki. (Jak się znudzi - możesz wybrać drugi kolor i pozmieniać :) ) Zawsze też bezpieczne i dobrze wyglądające są biel, naturalne drewno i metal. Jeśli zdecydujesz sie na kolor - np niebieski - wybierz w tym kolorze dywanik, ręczniki, zasłonkę prysznicową, może jakieś koszyki. Możesz na razie np postawić coś małego np świecznik, mydło, czy sól do kąpieli w tym kolorze i popatrz, czy Ci pasuje.

Gość Różyyczkaaaa
dziekuje za odpowiedzi:) tak, własnie chce kilka koszyczków z wikliny, ale wolała bym tą brązową, bo ta łazienka jest tak niesamowicie zimna, blada, daje taki odrzucający blady blask niestety, dlatego chce ją ożywić troche, dodać jej ciepła, żeby była bardziej przytulna:) marzą mi się beże i brązy w łazience ale to jeszcze zanimz robimy remont. Więc jakie ciepłe kolorki beda pasowały do błękitu? tylko błagam, nie niebieski:)

Gość lusieee
powieś śliczny zestaw ręczników i szlafroki w tym samym kolorze, akcesoris - mydelniczki i wieszaki, pojemniki na mydło i szczotki kup nowe, masz okno? ciekawa dekoracja, roślina. polecam muszle i "morskie" drobiazgi. I duże lustro. Odpowiedni dywanik i będzie ok.

Gość gość
Ponaklejaj na kolorowe plytki takiej samej wielkosci lusterka- sa do nabycia mi w ikea, w efekcie bedziesz miala jasniejsza lazienke dzieki odbiciu swiatla i kazdego ranka bedziesz mogla od stop do glow podziwiac swoje piekne cialo.

Gość gość
Dywanik w łazience?????

Gość gość
Usuniesz Domestosem.Najlepiej sedes wymienić na nowy, obrzydliwe używać po kimś:D