Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne bóle na szyji

Polecane posty

Gość gość

Mam problem na lini włosów i szyji wychodzą mi durze bolące bóle gdy je wyduszam cholernie boli wypływa z nich jakby ropa po wyduszeniu ból zbiepa sif na nowo i schodzi kilka dni jest ich ok 9 zależy czasem wifcej czasem mniej pomocy jestem kobietą mam 30 lat i jest mi wstyd i niezręcznie gdy mój mąż mnie tam dotyka pomocy

Gość gość
myj się częściej i przestań sobie wyciskać syfy możesz dezynfekować te miejsca spirytusem salicylowym

Gość gość
Gdy ich niewyduszam to one pozostają tam tygodniami i przy nawet delikatnym dotknięciu pęlają a myć się myje często i dokładnie potrzebuje rady a nie głupich uwag na poziomie podstawówki-:)

Gość gość
Kochana jedyne co mogę tobie doradzić to wizyta u lekarza z takimi bólami niematżartów a lekarz powie co i jak i przepisze leki trzymaj się cieplutko papa

Gość gość
Witam kilka lat temu też zmagałam się z podobnym problemem i udało mi się ich pozbyć mimo że niebyło łatwo szereg wizyt u lekarza pełno badań kupe wydanej kasy na lekarstwa i maści ale się opłacało idz jak najszybciej do lekarza w moim przypadku miałam jakieś bakterie w krwi a z tym niema żartow

Gość gość
Niewiem co to może byc mogą to być zwykłe pryszcze a ooże być to gromkowiec kaszak lub jeszcze coś idź do lekarza i to szybko

Gość gość
Wydaje mi się że to może byc łojokotowe zapalenie skóry ale pewna niejestem

Gość gość
Podbijam temat