Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmnm

pomocy

Polecane posty

Gość nmnm

Hej, Facet mnie oszukał w kwestii udzielenia pomocy koledze, a była to pomoc finansowa, ale nikt na tym nie stracił. Może to nie jest sprawa tak bardzo ważna, ale chodzi o sam fakt że krył kolegę, a mnie okłamał patrząc mi prosto w oczy. Nawet nie ma poczucia winy i dla niego to nic istotnego. Mnie zabolało, że potrafi mnie oszukiwać patrząc mi w oczy, a zaufanie miałam do niego bezgraniczne. Jak mam mu teraz zaufać i z nim żyć i prowadzić wspólna codzienność bo mieszkamy razem?? Może ktoś z własnego doświadczenia doradzi?

Gość gość
teraz będziesz żyła tak jak większość konkubin - będziesz sprawdzała mu telefon, maile, jego portal i jego kieszenie!

Gość gość
witamy w dorosłym życiu, naiwna dziewczynko!

Gość nmnm
właśnie uważałam, że jesteśmy dorośli i skoro chcemy wspólnie żyć to jesteśmy wobec siebie lojalni a tu niespodzianka, nie rozumiem takiego zachowania...

Gość gość
zdejmij różowe okularki, czytaj mniej harlekinów i postaraj się dorosnąć - wtedy zrozumiesz!

Gość gość
nie czytam harlekinow, ani nie mam różowych okularów. Podchodze do życia poważnie i jak jestem w zwiazku to szczerość stawiam na pierwszym miejscu. Wiem ze czasy sa inne ale żeby w zyciu byc szczeslieymy to trzeba cos osiagnac, a nie żyć z dnia na dzien oszukujac sie nawzajem.

Gość gość
jemu to powiedz!!! nie nam