Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka7879

ile czasu zyja plemniki

Polecane posty

Gość dorotka7879

Witam dziewczyny, mam pytanko. Jesli kochalam sie z mezem wieczorem i byl to stosunek przerywany (dzien plodny), a nastepnie rano,czy jest mozliwe,ze moglam zajsc w ciaze???

stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna i w czasie stosunku wydziela się śluz w którym są plemniki więc mogłaś zajść w ciążę

Gość dorotka7879
Do 7 dni,to wiem,ale zyja we mnie a poza? Specjalnie sie nie zabezpieczalismy :) jesli bylabym w ciazy to super :) zreszta ja mam strasznie dziwna sytuacje,dlatego putam o te plemniki. Zamiast okresu mialam plamienie z dwudniowa przerwa. Codziennie wieczorem mam mdlosci,jadlowstret ,wzdecia,bola mnie jajniki,pochwe mam taka opuchnieta jak na @,czuje dyskomfort w podbrzuszu,przeszkadza mi zapach smazonych potraw ,ALE test ciagle wychodzi negatywny. Wiem powinnam zrobic badanie krwi ale obecnie pracuje 7 dni w tygodniu i nie mam szans,moze za trzy tygodnie

na zewnątrz szybko giną bo nie mają warunków na przezycie.powtórz test za parę dni tak około 14 dni od stosunku może coś wyjdzie.a tak mnie zastanawia skoro chcecie maluszka to po co stosunek przerywany?:)

Gość gość
Specjalnie sie nie staramy :) ale jak sie zdarzy to byloby cudownie. Trzy lata temu poronilam i nie bylam gotowa,ale teraz gdy czuje,ze modlabym byc... No i jeszcze jedno-minely prawie cztery tygodnie od stosunku,dlatego mnie dziwia te objawy i negatywny test. Szukam wytlumaczenia juz z kazdej strony. Najbardziej denerwuje mnie to ,ze noe moge isc zrobic sobie badan,bo z osmiu pracownikow zostalo czterech i nie mam mozliwosci sie zwolnic. Czytalam gdzies ze testy moga nie wyjsc wcale. Kurcze,przepraszam,ze tak marudze,ale ostatnio tylko o tym mysle