Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zepsulismy nasza milosc

Polecane posty

Gość gość

a dalej sie kochamy, nie mozemy do siebie wrocic za duzo slow padlo

Gość gość
to prawda

Gość gość
Bajki opowiadasz, dala bys raz a porzadnie a nie fanzolila jak nastoletnia kurduplica

Gość gość
Jak jest miłość to wszystko mozna naprawić, powinno sie wybaczać. Kazdy czasem popełnia błędy jesteśmy tylko ludźmi. Ale warto szanować miłość bo Ona jest tylko raz..prawdziwa...i powinno sie o to walczyć bo to najpiękniejsze co może być. Jeśli ktoś całkiem odpuszcza, tzn że nie była odwzajemniona tak na prawdę.

Gość gość
a odpuszcza ktos

Gość gość
Marlencia zamknij okno bo sie przeżębisz!

Gość lewowowo
my nasza tez :-(

Gość gość
nie zawsze jest tak, ze jezeli jest prawdziwa miłość to wszystko sie naprawi i ułozy. Wiem to z doświadczenia. Ja i mój były chłopak bylismy baardzo zakochani, z tym ze nie zgadzalismy sie w pewnej sprawie jednej jedynej, oczywiscie mozna było sie dogadać bo nie był to aż tak wielki problem. Niestety, rodzice chłopaka, zwłaszcza jego mama zrobili mu wode z mózgu i wszystko sie rozpadło.

Gość gość
Ja walczyłem i nie udało sie :( zostawiła mnie...teraz wiem...że mnie nie kochała. Trudno ostatni raz tu piszę...cześć wam. Tak bardzo tego pragnąłem, ale echh nic juz się mogę więcej zrobić :( Dała mi to bardzo wyraźnie do zrozumienia. Nawet chyba jej nie obchodzi jak sie cierpi...ale przecież nie mogę zmusić na siłę..co mi pozostało ? iść dalej przed siebie..tylko jakoś sie pozbierać. Czesć wam wszystkim :( jak bym nie istniał :(

Gość wejherland
to prawda, że jesli zostawił i kocha to bedzie walczył i zrobi wszystko, jesli sie nie stara to nigdy nie kochał, taka prawda. Nie ma nic pomiędzy.

Gość stale_ciekawska
Czasami powie się coś w nerwach,czego niestety cofnąć się już nie da.Ale skoro lepiej było się rozstać - to dobrze,po co ranić się w dalszym ciągu niepotrzebnie, kiedy życie i tak daje nam w kość.A to co odczuwacie oboje w tej chwili - to nie miłość,tylko jedynie przyzwyczajenie.

Gość uuuuuuuuuuuup pou
to straszne, ludzie czasem owszem robia rzeczy nawet zrywaja przemyslanie a pozniej moga zalowac.. no ale coz jesli ktos chce isc przez zycie bez nas, to jego wybor, czasem slowa da sie naprawic, jakie to lsowa autorko/autorze|?

Gość uuuuuuuuuuuup pou
stale ciekawska czemu uwazasz, ze ot nie milosc? malo to ludzi ktorzy sie kochaja od siebie odchodza?

Gość gość
trzeba było nie kłamać, oszukiwać, manipulować..

Gość gość
powiedziałam kochankowi, żeby s********ł czy mi wybaczy ?

Gość torcik z rozowym lukrem
pierwsze slysze zeby lukier sie psul co najwyzej zygac sie chce z przeslodzenia

Gość gość
tak jak jest napisane. Za duzo padlo juz slow, pewnie oboje niektorych zalujemy. To bylo piekne uczucie, w ktoryms momencie sie o siebie balismy,ze sie stracimy i popelnilismy z tego leku oboje pare bledow.Jesli to byla prawdziwa milosc to ona zwyciezy, tak to sobie tlumacze.

Gość gość
a jezeli nie to trzeba isc dalej z nadzieja.

Gość gość
jestes ona czy on ? walcz o to .

Gość gość
zawsze trzeba walczyc, kto odszedł autorze/autorko \?

Gość gość
Na pewno sie zejda! Milosc wygra te walke, a nie nienawisc.

Gość gość
Czy to byla milosc?

Gość gość
Byla milosc. Padly szczere slowa Kocham Cie.Zwiazek bardzo i intensywny. jedna strona raz podjela probe,potem druga.Potem od slowa do slowa...i na koncu za duzo slow padlo. Teraz chyba to koniec.

Gość gość
Najprawdziwsza miłość trwa wiecznie, więc jeśli coś się kończy to nie było miłością.

Gość gość
ale autorze powiedz cos wiecej ? kto zakonczył to ? skoro to milosc to walcz! no skoro dalej trwa to chyba prawidziwa ?

Gość gość
Jezeli jakims cudem wrocimy do siebie,wtedy bedzie pewne,ze jest to prawdziwa milosc.Czasem jest tez tak,ze mimo prawdziwego uczucia ludzie popelniaja bledy,pojawiaja sie spory a one przewazaja i zwiazek sie posypie. Tak bylo u nas.

Gość gość
Naużywanie słowa miłość...a gdzie szacunek, pragnienie dobra dla drugiej osoby?/No gdzie. Miłość ma sankcjonować wszystkie błędy, zaniedbania, ma być cierpliwa, nie szukająca odwetu, przebaczająca wszystko.. dlaczego, ten co NIE KRZYWDZIŁ ma zawsze wszystko przebaczać TEMU WINNEMU...piszecie, że miłość przetrwa wszystko, a dlaczego na za "wszystko" ma pokutować tylko 1 strona i najlepiej ta co nie zawiniła. Jeden będzie zdradzał, obrażał, szydził z kogoś, znęcał się nad drugą osobą, i powie magiczne słowa: "kocham Cię" i wszystko będzie ok....a po roku powtórka z rozrywki... Czy to jest miłość??Nie.

Gość gość
opisz wiecej ?

Gość gość
Ty zepsulas! :-)