Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiabuziak5

Dzien probny w lumpeksie POmocy jak wyglada

Polecane posty

czesc dziewczyny jutro mam dzien probny PLATNY w sklepie z odzieza uzywana i pytanie do was jak sie wykazac .Zdaje sobie sprawe ze to nie jest sieciowka i nie bede podchodzic do ludzi i ich nakrecac aby kupili jakas rzecz...POwiedzcie mi jak mam sie zachowywac co robic abym wypadla dobrze...

Gość gość
chodzisz po sklepie i ciągle układasz szmaty, albo obsługujesz kasę, może być tak że będziesz musiała na zapleczu sortować towar, nic trudnego i skomplikowanego

Gość gość
Duzo sie usmiechaj i pytaj co masz robic, a potem to rob, powinno wystarczyc. Wazne tez jest aby nawiazac jak najlepszy kontakt z osoba czy osobami, ktore juz tam pracuja..

wiem ze dzisiaj juz jakas dziewczyna jest na dniu probnym dlatego tez sie tak stersuje ,nie wiem czy caly dzien bede czy pare godzin..lumpeks mam przystanek od domu dlatego tak mi zalezy a jak myslicie ile sie zarabia jezeli to jest caly etat...i jak ewentualnie wyglada rozmowa kwalifikacyjna bo narazie mialam tylko kontakt teleofiniczny z szefowa i od razu zaprosila mnie na dzien probny o co moze mnie pytac nie mam pojecia bo to przeciez lumpeks a nie normalny sklep.....

Gość gość
A co to za różnica? Sprzedaz wygląda prawie tak samo jak w zwykłym sklepie. Miałam kiedyś rozmowę do sprzedaży w normalnym butiku i właścicielka kazała mi wyprasować kilka bluzek, patrzyła jak składam ubrania, obserwowała z zaplecza jak mi idzie obsługa klienta i zostałam zatrudniona. Myślę, że ważne jest żebyś każdego łacha pakowała starannie, ładnie składała, żeby klient czuł się jak w normalnym sklepie takim lepszym :) myślę, że to nie zaszkodzi.

Gość gość
wynagrodzenie zapewne 1000zł i umowa śmieciowa

Gość zniesmaczony 22 lata
Lepsze to niż siedzenie w domu i pierdzenie na kafeterii. :O

Gość gość
nie prawda trzeba mieć szacunek do siebie i nie pozwolić na wyzysk za jałomużne

jezeli jest to caly etat to umowa zlecenie?w ogloszeniu bylo napisane ze poszukuje osoby dorywczej(3dni w tygodni) i na caly etat .

oczywiscie ze trzeba miec szacunek dla siebie...ale czy jest cos zlego w pracowaniu w sklepie z odzieza uzywana?mysle ze nie..w dzisiejszych czasach ciezko o jakas prace takze trzeba lapac sie `wszystkiego`

Gość gość
a co ma etat do rodzaju umowy?

Gość fgnhghgf
to jest jakas sieciowka? ja tez swego czasu pracowalam w lumpeksie ale w duzej sieci.Umowa o prace,1350 na reke

Gość asiabuziak55
nie mam pojecia co to za lumpeks..dostalam tylko adres i jutro mam sie stawic na dzien probny ..jak mozesz napisz mi pare wskazowek istotnych abym dobrze wypadla..ukladanie prasowanie ciuchow to oczywiste ale na co jeszcze zwraca uwage szefowa zatrudniajaca pracownice...

Gość gość
u mnie dzien probny wygladal tak,ze kazano mi sie rozgladac,obeznac z towarem co gdzie jest,jakie dzialy,jakie ceny.Pilnowac porzadku,podnosic rzeczy ktore spadly z wieszakow no i usniechac sie do klientow przedewszystkim.To taki luzny dzien,chodzisz,obczajasz,sprzatasz.Na kasie na pewno stac nie bedziesz.

Gość gość
ja tam bym chciala pracowac w lumpeksie ;) powodzenia i spokojnie

Gość fanka anka
pracowalam w lumpku za 35 zl dniówki, bez umowy. Na kasę nie pójdziesz, nie ma opacji. Tam stoją osoby, ktore dlużej pracują. Pewnie będziesz sortowala ubrania, albo chodzila i sprzątała.