Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

omega 3 tabletki

Polecane posty

Gość gość

czy tabletki OMEGA3 omagaja w nauce ?? czy długo trzeba je brac aby były efekty u nastolatka?

Gość Zosiiaa
ja biorę od 2 miesięcy codziennie po jednej tabletce cormega 1000 (tak sie nazywają). zawierają właśnie omegę-3. czy w nauce pomagają nie mogę stwierdzić, bo nigdy nie miałam problemu z nauką, ale na pewno zwalczają zmęczenie i jakoś tak pobudzają. przynajmniej w moim wypadku na to zadziałało. ale jak masz problemy z nauką to chyba to na Ciebie podziała. powinna Ci się zwiększyć koncentracja, spróbuj tych tabletek

Gość gość
Synowi mam podawac ...nie jest tak zle z nauka powiedzmy ..tylko czasami zawala np. sprawdzian chociaz dzien wczesniej umiał ..... albo zapomina czasami ze jest zadanie bo oczywiscie hobby jego wazniejsze ., albo zadanie robi jak najszybciej na odwal nie zastanawiajac sie czy dobrze czy zle tylko ze niestety to sie na kartkowce z matmy np odbija chociaz w młodszych klasach dobrze mu matma szła ..A pozatym niestety teraz takie czasy ze wymagania ze hoho ..ten nacisk szkoły i otoczenia ...ze wszyscy dobrze uczacy i studenciki .....on ma brac 2 lub 3 razy dziennie ... OK dzieki za pocieszenie z nadzieja ze to działa , pozatym troche to bedzie mnie kosztowac bo kuracja jak narazie do lutego i mam zamiar starszemu synowi podawac bo na wiosne ma egzaminy ,

Gość gość
czy nikt wiecej nie ma albo miał doswidczenia z omega3>>??

Gość gość
czosnek niech je jeden zmiazdzony zambek sredni po jednym codziennie ae polski

Gość gość
mnie terz sie lepiej mysli po czosnku

Gość gość
to ja c***olecam jeszcze bardizej witamine B 15, do kupieni ana allegro. Omega 3 oczywiscie tez warto próbowac, ale najlepiej jedzac ryby