Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na chudą mówi się nie kobieca

Polecane posty

Gość gość
bo nie ma piersi i tyłka

Gość gość
Bo : chuda przypomina chodzaca chorobe bo: chuda szybko sie marszczy bo: chuda nie ma ksztaltow kobiety, nie ma piersi ani tylka bo: chuda ma nerwice bo: chude sa wredne

Gość gość
Jak na wieszak można mówić że kobiecy jak kształtów nie ma? Tyłek płaski równa się z udem, cycków brak, no to jak?

Gość gość
A jak jestem chuda, tyle że mam piersi c i wystające pośladki oraz kształtne uda wyrobione ćwiczeniami?

Gość gość
Nie no, to z pewnością jesteś zgrabna, mowa tu chyba o takich bardzo chudych i niezbyt zgrabnych dziewczynach. No bez przesady, jak dziewczyna szczupła i ma figurę, to chyba nikt się nie czepi, co najwyżej jakiś zakompleksiony osobnik :)

Gość gość
Ciężko dogodzić ludziom. Jak któraś jest z kolei grubsza, to też źle, bo ,,spasiona", bo ,,słonina", ,,gruba nalana swinia" itd. Najlepiej być szczupłą ze sporym tyłkiem i niemałym, biustem, ale to kwestia odpowiednich proporcji, z którymi trzeba się urodzić. Ja mam tendencję do tycia na ,,dole" i przy odpowiednim BMI mam płaski brzuch i prawie płaski brzuch. I co, wtedy jestem pół-kobietą? Teraz mam nie tak płaski biust, bo (niestety) przytyłam, ale z kolei mam nadwagę, więc tak pewnie też jest źle. Ciężko sprostać oczekiwaniom społeczeństwa, oj ciężko...

Gość gość
tak mówią tylko grube które maja wielkie sadło, wiszace wymiona ( rozmiary od E i wiecej) i tylki,ze zajmuja 2 miejsca , bo tylko one sa piekne i kobiece :D dziwne,ze nie znam jednego chlopaka ktory bylby z grubaska albo chcial byc

Gość gość
16:35 - świeta racja ! :) każdy chce szczuplutka laske :)

Gość gość
Nie lubie chudych lasek bo sa kiepskie w lozku maja sterczace kosci biodrowe co doprowadza mnie do szalu przy stosunku i co sprawia ze nie chce mi sie sexu z taka w dodatku maja malo podniecajacy wyglad lechtaczki bo maja tylko skore i dziure i sa zimne kobieta ma miec Rubenowskie ksztalty bo wtedy mozna mowic kobieca bo wiadomo ze taka urodzi zdrowe dzieci

Gość gość
05:18 -to na bank pisała jakas gruba locha :D

Gość gość
Jeżeli mówimy o osobach chudych, czyli o kościotrupach powleczonych skórą, to nie, nie są one kobiece. Ale osoby szczupłe, albo wyćwiczone jak najbardziej są kobiece.

Gość gość
W mojej klasie jest taka gruba dziewczyna i ma wielkie wymiona i to mnie kreci ale wstydze sie z nia pokazywac. Przychodze do niej zeby jej cyce mietosic ale w szkole sie do niej nie przyznaje a ona mysli ze my ze soba chodzimy. Lubie takie cyce za pas ale za zamknietymi drzwiami.

Gość OTYLE CHCA Wmowic ze tylko one
BO CHCA Nam otyli GRUBASKI,z nadwaga ... wmowic ze na siweciesa TYLKO CHUDE ANOREKSJE...ale oprocz chudych,sa tez szczuple,zgrabne kobiety!!! NIE TYLKO CHude anoreksje ,albo tylko grube otyle baby !!!

Gość otyle manipulatorki
Z Nadwaga -otyle baby chca wmowic innym szczegolnie facetom ,ze tylko one sa fajne kobiece...PROMOWANIE Grubactwa,Otylosci.. TO dlaczego otyle z nadwaga baby --stosuje diety odchudzajace,tabletki,herbaty..skoro tak dobrze czuja sie w swoim ciele??? takie sa fajne??..:( "ze niby kochanego cielka nigdy za wiele""pies nie poleci na koscie"--stale dialogi otylych baba...ehh(: manipulatorki jedne...

Gość zepsute cielsko
- OBWISLE Oklaple cycki jak u starej baby..:( jakis ogon bobra,,,(: -brzuchol jak ponton.. -dupsko szafa jak jakis slon,hipopotan ..a nie jak zgrabny jedrny tyleczek prawdziwej kobiety - duza geba jak u plastikowej lali :( -rece prawie jak u pudziana..(: -NOGI jak u swinki,kolki..:(

Gość zepsute cielsko
i to ma byc niby kobiece? CIALO oblepione samym chorym tluszczem ?...(: prosze was..komu chcecie takie bzdury wmowic Panie z nadwaga -otyly...??komu? naiwniakowi zakompleksionemu tak naprawde ,niedozywionemu-ktoremu wiecznie malo......?(:

Gość fakttttttttttttttttttttttttt
nie no faktycznie niektore babska to zamiast jedrnej zgrabnej pupy ,to maja dupska jak animal jak jakis hipopotan,slon..(:

Gość gość
ZAUWAZCIE ze murzyni duzi wysocy maja taka sama PUPE jak murzynki ..

Gość gość
Murzyni to inna rasa maja gemby jak orangutany , d**y jak IKEA i smierdza lalem i podobno maja wielkie paly ( jak to zwierzeta ) ale nie sprawdzalam bo sie ich brzydze