Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w dzisiejszych czasach lepiej mieć syna czy córkę

Polecane posty

Gość gość
No to uważaj by się czyiś synuś pracowity na jej mieszkanie nie napalił :D. W dzisiejszych czasach mężczyźni tylko czyhają na dziewczyny które coś mają i są ustawione.

Gość gość
Dziś takie czasy, ze lepiej nie mieć dzieci wcale niestety.

Gość gość
Dokładnie. Gdybym jednak miała planować dziecko (jedno) to niech to już by była dziewczynka.

Gość gość
znalam taka jedna ktora opowiadala ze jak jej sie drugi syn urodzil to beczala z rozpaczy; nie zapomniala jednak nadmienic ze '' dobrze sie stalo bo dziewczynki to male suki'''....;d to ma swoja nazwe w psychologii i sie nazywa mechanizm wyparcia haha

Gość gość
Ja nie ukrywam że zawsze chcialam mieć córkę.Tak jak ktoś wyżej wspomniał-taką małą powiernicę ;-) lepszą kopię siebie. Mam jednak synka.Pogodziłam się z tym.kocham go i chcę wychować na wartościowego czlowieka.

Gość detelinka
jeszce dzieci nie mam ale dla siebie wolałabym córkę, kobieta kobiete zrozumie lepiej, lepsza więz wspólne sprawy itd. ale ze wzgledu na to że mężczyznom jest w życiu łatwiej wolałabym chłopca,.A co so tych synow ciamajd rozpieszczonych przez matki to święta prawda.

Gość gość
lepiej mieć córkę, taką przyjaciółkę z która mozna buszowac po sklepach i rozmawiac o babskich sprawach, dla syna zakupy z matką to wstyd. poza tym na starosc to głownie córki odwiedzają starych rodziców, to jest udowodnione naukowo. zresztą jak córka urodzi to jest się taką "prawdziwą babcią" a synowa zawsze będzie traktować jak zło konieczne.