Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buba1945

sposób na sasiada

Polecane posty

ludzie pomóżcie mi mam strasznych sasiadów jak mnie nie zalewaja 5 razy w tym roku ale jak powiedzialam ze co pomaluje to znowu zalewaja to oni nie wiedza o co chodzi bo u nich nic sie nie leje i jest sucho!!!!a prawda jest taka ze jak sie kapia to woda leje sie wszedzie a oni czekaja jak wyschnie albo pralka wyleje jak nie ma ich w domu....to łamia mojemu dziecku wózek bo stał na klatce to słuchaja głosno muzyki np jednej piosenki cala noc a o 4rano zaczynaja ja spiewac...powiedzcie mi jak moge sie im odwdzieczyc?????nie da rady normalnie sie dogadac

Gość gość
zakłócanie ciszy nocnej zgłaszać na policję, ewentualnie powiadomić administrację. I ubezpieczyć mieszkanie

administracja nic w tym kierunku nie zrobi bo oni odpowiadaja jesli winne sa rury albo tp a w takim wypadku tylko droga sadowa

Gość misiakam
:) sciagnij to i uzywaj jak wychodzisz z mieszkania :) ja ustawilam tym swoich sasiadom, moze tobie tez sie uda to link , po http jest spacja wiec ja zredukuj sobie http ://searchrapid.pl/szukaj/g%C5%82o%C5%9Bny+s%C4%85siad/rozszerzenie/all/serwis/all

Gość gość
wzywam policje natychmiast jak slysze impreze z wyciem. policja przyjezdza i natychmiast jest cichutko. gdyby raz nie pomoglo zadzwon jeszce raz. to nawet lepiej odeche im sie takie beda konsekwencje.

Gość samiec alfa 22 lata
Jak to administracja nic nie zrobi? :O Mnie kiedyś zalał sąsiad, nie chciało mi się łazić i sprawdzać który to wezwałem administracje. Facet sprawdził wszystkie mieszkania nade mną i znalazł winowajce, więc skończ bajdurzyć i dzwoń do administracji. :classic_cool: