Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceeeeee

Chce mieć normalną rodzine jak mu to powiedzieć

Polecane posty

Gość chceeeeee

Witajcie mam problem ponieważ chciałabym mieć normalny dom... wychowuje syna sama spotykam sie z moim ukochanym i na tym sie konczy.... kocham go i chcialabym stworzyc z nim dom taki normalny :) wiem ze on kocha i mnie i malego jak swojego syna niestety w tyg go nie ma nigdy bo pracuje zagranica przyjezdza na weekendy... kazda noc spedzamy u mnie z tym ze nadranem jedzie do rodzicow sie wyspac....;/ probuje nawiazac jakos rozmowe zeby wejsc na temat wspolnego mieszkania zycia razem moze i kolejnego dziecka i zupelnie mi to nie wychodzi POMOCY! jak zacząć?

Gość gość
Dla mnie to trochę zastanawiająca ta jego wielka miłość do ciebie i twojego dziecka. Najlepsze rozwiązania są najprostsze:).Powiedz jakie masz oczekiwania i marzenia,bo może rozmijacie się w nich i czas poszukać kogoś bardziej odpowiedniego.

Gość chceeeeee
tez sie zastanawialam czy aby napewno nas kocha ale przekonalam sie ze tak boje się mu powiedzieć tak o prosto z mostu boje sie że kiedys powie mi że jestem z nim dla pieniędzy

Gość gość
dziwne,ze jedzie wyspac sie do rodzicow, chyba ma inna a Ty jestes odskocznia, na noc wpadnie i tyle, po co mu zona co juz ma dziecko

Gość dinozaurzyca
Zapytac o Jego wizje WAszego wspolnego zycia...a moze tez warto skupic sie troszke na sobie?Jesli nie ma pracy,poszukac jej,pokonczyc kursy,uzupelnic wyksztalcenie,jesli go nie ma.Nie trzeba od razu pakowac sie w 2dziecko i zyc zyciem partnera.Ten czas,ktory poswiecisz sobie, moze zaowocuje jakimis deklaracjami z Jego strony:)

Gość gość
a czemu nie pojedziesz z nim za granicę???

Gość chceeeeee
jedzie do rodziców bo wiem ze tam spi.... wiem dokladnie zawsze co robi....

Gość chceeeeee
bo mieszkają tam na hotelu raz w takim mieście zaraz ich przenoszą i tak latają

Gość chceeeeee
pracuje na dwa etaty zeby sie utrzymac i malego i ucze sie wiec nie mam czasu zajac sie soba a dzieci bardzo kocham

Gość dinozaurzyca
jak ja bym pracowala na 2etaty przy malym dziecku,co raczej niemozliwe:),to juz bym nie miala sily siedziec na kafe:D

Gość chceeeeee
wszystko się da :) jedna praca w biurze gdzie teraz siedze i zaraz zamykam :) a druga jako doradca finansowy do domu klienta