Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimozza H

DWE INFEKCE JA RAZ

Polecane posty

Gość Mimozza H

jestem podlamana, jakies 2 mies temu bylam u ginekologa i w wymazie wyszlo zakazenie bakteryjne i nieliczne kolonie candida :/ objawow praktycznie nie mialam oprocz uplawow, lekarz zapisala mi antybiotyki plus flucinazolum jedna tabletke, na antybiotyku przeczytalam ze moze powodowac grzybice :x po kuracji mialam spokoj przez tydzien i wrocilo :/ ktoras miala podobnie???

Gość gość
wspolczuje ajk to sie raz przyplata ciezko sie pozbyc :/

Gość pestka28
idź jeszcze raz do lekarza, nie ma co się leczyć na własną rękę, możesz zrobić sobie kurację dopochwową lactovaginalem, do tego do smarowania Provag żel na jakieś podrażnienia czy świąd, oba środki bez recepty, jeśli nie teraz to kiedy indziej ci się przydadzą:)

Gość Mimmoza H
dzieki! tak zrobie na prayszly tydz jestem umowiona z lekarzem wezme tylko wyniki i poproosze zeby przypisal mi co innego

Gość gość
ja zawsze po antybiotykach dostawałam grzybicy. teraz jestem mądrzejsza i stosuje probiotyk ginekologiczny provag. świetnie uzupełnia florę bakteryjną w pochwie, poza tym chroni układ pokarmowy.

Gość gość
uporałam się z infekcjami po usunięciu nadżerki brałam też doustną szczepionkę FemiVaxin, poszukaj w necie, to szczepionka na najczęstsze szczepy bakterii