Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facet w Polsce to swieta krowa

Polecane posty

Gość gość

Zawsze jest w lepszej sytuacji, wszyscy go wybielaja, jak zdradza to wina lafiryndy, w pracy czesto nic nie robia a wiecej zarabiaja, z dziecmi nie spedzaja czasu. kobiety ich z wszystkiego wyreczaja. Podsuwaja pod nos obiadek, telewizor i d**e

Gość gość
Ja również się temu dziwuję wielce. Polak NIE POTRAFI: -chronić własnej ojczyzny, patrz II WŚ -uprawiać odpowiedzialne polityki zagranicznej, patrz II WŚ -wybierać MĄDRYCH rządzących tym krajem -zarobić na własne dzieci -wychować dziecka na porządnego obywatela bo ma lepsze zajęcia w postaci TV i piwka :P -uszanować i przestrzegać PRAWA I PORZĄDKU! -dla niektórych zaspokojenie małżonki to wyzwanie ponad siły :P -jak również zadbanie o higienę osobistą :P Summa sumarum Polak to Arab Europy i nie zasługuje na jakikolwiek szacunek kobiety, nie mówiąc o spolegliwości ze strony kobiety. Usługiwać i wychwalać to można samca alfa i obrońcę a nie wieczną ofiarę-gołodoopca o kartoflanym ryju :P

Gość Marleńcia
moze kobiety chronia ich na wypadek wojny? Jak myslicie?

Gość gość
Marleńciu chyba Cię pogrzało na cycki :P A JAKI pożytek będzie z tych miękkich kluseczek w trakcie wojny? Wystawimy stado 30-letnich dzieciaków z roszczeniową postawą z wiecznym komplexem niedoroochania przez żonę i naszych 50-letnich wąsatych Januszów w onucach przeciw zaawansowanej technologii i przewadze liczebnej np. Rosjan????? Masz bana na skręty i wódkę Marlena :P

Gość Marleńcia
Beda miesna zaslona przed kobietami z kosami :)

Gość gość
No do tego to się od biedy nadają leszcze jedne niemyte :P ale ja to bym wolała ich sprzedać choć nie wiem jaka kobieta na tej planecie by była zachwycona Polakiem... W sumie to chyba jednak rola zasłony mięsnej została bo opylenie ich do kraju 3ciego świata nic naszej ojczyźnie biednej nie daje :P dziury budżetowej nie załatamy :P

Gość gość
podziel się swoimi refleksjami z jakimiś weteranami...a wiesz, że kobiety też walczyły?

Gość wąsaty Janusz w onucach
Ja sobie wypraszam czepiania się mnie

Gość gość
Bo kobiety są do usług mężczyzn. Nie bedziemy słuzyc głupszej i slabszej płci!!!

Gość gość
Faceci, wasze miejsce jest na ksiezycu

Gość gość
no i tak teraz podsumowując te wszystkie wasze mądrości.....no jak to wogóle możliwe, że dałyście się do tego stopnia zdominować tym kartoflanym ryjom??:D no halo!!

Gość gość
z glupoty, z glupoty. Kobieta tak traktujac faceta ma nadzieje ze on ja bedzie tak samo traktowal. A on swoim zachowaniem tez pokazuje jakby chcial byc traktowany . Wiec nalezy ich tak traktowac jak chca