Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester2013

mamuśki gdzie idziecie na sylwestra

Polecane posty

Gość sylwester2013

macie już jakies plany?????

Gość gość
My raczej nigdzie się w tym roku nie wybierzemy :-(

Gość sylwester2013
a czemu??

Gość gość
Powody są dwa.Po pierwsze chwilowo musimy oszczedzać.Zakładamy własną firmę i trzeba w nia wkładać każdy grosz.A po drugie nie mamy z kim zostawić dziecka. Trudno.Kupimy sobie dobre żarełko, do tego wino musujące i też będzie miło ;-) Najważniejsze że będziemy razem.

Gość gość
Do pracy ide :P Mialam do wyboru-albo igilia albo sylwester. To znaczy wyboru ja osobiscie nie dokonalam, a mooja pani kierownik. Co z tego, ze bede miala cale swieta wolne, gdy kolezanka, ktora ma wigilie pracujaca, bedzie miala wolne w 1 i 2 swieto, dzien po swietach i sylwestra.

Gość gość
Nigdzie, tzn. będziemy jak zwykle u moich rodziców. Raz jeden byłam u teściów i to wszystko. Nigdy nigdzie się nie szwendałam i nie widzę potrzeby :P

Gość sylwester2013
my też igdzie nie idziemy ale byłam ciekawa czy inni też spędzą tą noc w domu :)

Gość gość
My w tym roku tez.nie idziemy nigdzie, bo rodzę na dniach i nie będziemy oseska z kims zostawiać. Bylismy w zeszlym roku, a w tym maz zrezygnowal - sylwester organizowany przez jego firmę.

Gość gość
Jak co roku w domu. Zrobimy sobie coś dobrego do jedzenia i będziemy oglądać tv .

Gość gość
ja będę w pracy mąż będzie ze mną .

Gość gość
W tym roku nigdzie. Dopiero 3 tygodnie temu urodziłam, więc nie chcę małej zostawiać z kimś. Co prawda na miejscu jest teściowa, ale nie chcę i już. Za rok sobie odbijemy.

a my jedziemy nad morze tylko we dwoje, co prawda tylko na tą jedną noc, ale i tak się nie mogę już doczekać. :) dzieci zostają z moimi rodzicami, mam nadzieję, że nie rozniosą im domu. :)

Gość gość
ja mam kolejną rocznice śmierci ojca i szczerze od tamtej pory przesypiam praktycznie każdego no chyba że porodówka bo szyjka skrócona i wcześniak może być

Gość gość
wynika z tego, że macierzyństwo = śmierć życia towarzyskiego

Gość gość
ile ja bym dala zeby gdzies wyjsc pobawc sie- ponatanczyc. ale nie mam co z dziekciem zrobic. na sylewstrze nie bylam juz dopiero z 6 lat.

Gość gość
Jakbyś nie zauwazyl, kobiety mające większe dzieci idą gdzieś na sylwestra trudno żeby krotko po porodzie isc sie bawic, albo kilka dni przed terminem.

Gość gość
Mozna wynająć nianie na sylwestra. Dużo sie oglasza na ten dzien. Ale noworodka bym nie zostawila. Trzeba sie nim nacieszyć :)

Gość gość
ja nie ide bo mam termin porodu za 3 tyg:) za rok pewnie juz mala zostanie z dziadkami a teraz chcemy nacieszyc sie malenstwem:)

Gość gość
to ze ktos spedzi sylwetra w domu to nie powod zeby wystawiac takie teksty ,,zero zycia towarzyskiego ,, bo ze w ciazy albo nie to cie g***o obchodzi jesli ty lubisz isc sie uchlac i skonczyc w rowie to idz debilko albo na bal jak poj*****a krowa swieta do tych co tu akie bezsensu teksty puszczaja jesli ktos lubi swietowac w domu to won ci od tego bydlo jakies bezmozgie

Gość gość
do eddita ty nie wiesz czy ktos sie nie cieszy w domu z sylwestra wiec co takie brednie piszesz jak tobie to pasuje to idz ale innym nie wystawiaj zaraz osądu dlaczego tak głupio piszesz jak nie wiesz ktos nie idxie w tymn roku to pojdzie za rok a ty sie zajmijn swojim ego bo lubisz krytykowac bo jest ci zle jak bys była naprawde szcezsliwa to bys pisała o sobie a nie o innych poprostu porazka ja byłam juz na tylu sylwestrach ze chce odmiany i co bedzie tak samo swietnie bo tez inaczej niz zawsze a dzieci nie ma czegos takiego ze przeszkadzaja czasami mozna z dziecmi spedzic sylwestra a nie tylko ja i ja

Gość gość
sylwek z dziesmi mega intresujace

Gość gość
my wyjeżdżamy zagranice na święta i sylwka na Kubę:)

Gość gość
kierunek Zakopane

Gość gość
Sylwester w domu. Jak zawsze :) my z mężem nie jesteśmy imprezowi. Jesteśmy razem 8 lat i tylko raz byliśmy na takiej typowej imprezie na sylwestra. A tak to albo w domu i przyjaciele przyjdą albo my idziemy do nich. Dla dziecka to będzie 3 sylwester więc jak widać jego urodzenie nie miało nic wspólnego z naszym siedzeniem w domu.

Gość gość
My w tym roku nie idziemy nigdzie bo maly bedzie mial wtedy 3,5 miesiaca a ja kp i nie chcialabym go jeszcze z nkim zostawiac. ;-)

Gość gość
Maz w pracy a ja w domu z dzieckiem.

Gość gość
ja mam dwoje dzieci, na sylwestra ide juz 3 rok z rzedu, wczesniej było 2 lata przerwy na siedzenie w domu, dzieci juz podrosły nie zamierzam siedziec w domu, nie wiadomo co bedzie za rok

Gość gość
w domu będziemy, albo u teściów ale też w domu bo mamy małe dziecko i znów jestem w ciąży.