Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie róbcie z siebie prostytutek

Polecane posty

Gość gość
Autorka to material na wpiwprzająca sie we wszytko tesciowa albo babsko, co siedzi w oknie i obserwuje sasiadów. Co, facet to bezwolny biedny miś, wyzyskiwany przez żone? Usmiałam sie. Mają taki układ jaki im obojgu najlepiej pasuje, kazdy ma inne zycie, inne potrzeby i mozliwosci. I I ludziom z boku nic do tego.

Gość gość
nie czuje sie jak prostytutka nie okradam tez mojego meza nie pracuje bo to była nasz wspólna decyzja ale pracowałam i zarobiłam wystarczająco duzo by teraz leżec w domu na kanapie;) każdy zyje jak chce,po co takie uwagi?skoro 2 ludziom jest tak dobrze to dlaczego popstronne osoby wtracaja sie i oceniaja? zajmijcie sie swoją d...pą'_)

Gość gość
dodam,ze facet moze spokojie pracowac za naprawde wielka kasę, kiedy go kobieta zwolni od obowiazkow domowych - i nie mowie tu o praniu czy sprzataniu. Ona np zarzadza remontami, inwestycjami, wie, w co lokowac pieniadze, nie musi wydawac na korepetytorow dla dzieci, bo sama to ogarnia,oszczedza na lekarzu, bo dba o rodzine, planuje urlopy, wyjazdy, kupuje bilety, prowadzi korespondencję, dba o zycie towarzyskie, gości, rodzinę,świeta, przyjęcia o sensowne ubrania dla wszystkich, o ogród, psa i kota, o samochod ,sprzet typu komputer, pralka itd o to, zeby przeczytac to i owo i miec coś ciekawego rodzinie do powiedzenia itd- a to wymaga CZASU i-jesli ma dobrze działac - inteligencji i organizacji.

Gość gość
Przeczytalam tylko temat i... jestem poki co zona na macierzynskim ale po macierzynskim bezrobotna i moge z czystym sumieniem odpowiedziec: my ustalilismy na poczatku mojej ciazy-ja jestem do 3-4rz dziecka na jego utrzymaniu, moj maz to zaproponowal. Skad takie przekonanie to ja Ci powiem podejscie mojego przyszywanego dziadka: miejsce kobiety jest w kuchni nie w pracy to facet jest glowa rodziny i musi ja utrzymywac.

Gość gość
A ja ma wykształcenie podstawowe więc jaką ciekawą prace mogę mieć. Mąż ma firmę i woli zebym siedziała w domu mimo ze dzieci juz nastolatki niz zamiatała ulicę. Mi to pasuje. Czy jestem prostytutką niewiem ale chyba umiejętności mi brakuje.