Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrobiona ocena w indeksie

Polecane posty

Gość gość

hejka, po zrezygnowaniu z uczelni z przyczyn osobistych, przegladajac indeks poprawilam sobie ocene( z ndst na dst) i zostawilam to. jednak po paru latach wrocilam na uczelnie i teraz boje sie ze to moze wyjsc, zeby to zamazac zalalam indeks kawa zeby to zatuszowac :/ ocene poprawilam najpierw olowkiem a potem dlugopisem. po prostu bylam pewna ze nie wroce juz na uczelnie!!!!! i teraz boje sie jak ejszcze nigdy w zyciu!!!!!! a moga to zauwazyc bo nie oddalam indeksu w termiinie i przyslali mi skreslenie z listy studentow z powodu braku postepow w nauce (pisalam podanie o przedluzenie terminu skladania indeksu ale gdzies zagineło) jedyne wyjscie to bylo takie zeby wyslac mnie na dziekanke, i okazalo sie ze po reaktywacji na studia nie ma moich ocen w systemie i babka bedzie to wprowadzala recznie. ocene ndst mialam wpisana tylko w indeksie a na karcie puste miejsce... problem tez jest taki ze mam karty brakow z tym przedmiotem. BOJE SIE

Gość gość
PS. podpis jest oryginalny, tylko ocena jest poprawiona, z 2 na 3 i z ndst na dst

Gość gość
znam Ciebie. Nie zrobiłaś z 2 na 3 , ale 2 na 4.

Gość gość
myślę, że najlepsze co możesz zrobić to powiedzieć, że zgubiłaś indeks, poprosić o nowy czysty (BTW - gdzie jeszcze są papierowe indeksy?) i zebrać wpisy od nowa (na podstawie danych z protokołów, które uczelnia ma). Podrobienie wpisu w indeksie to bardzo poważna sprawa i nie wytłumaczysz potem nikomu, że pomazałaś dla jaj, bo myślałaś że nie będziesz już studiować.

Gość gość
autorka przestraszyla sie wpisu kogos, kto rzekomo zna ja:) skoro nie maja ocen w systemie, to przepisza c i z indeksu:)

Gość gość
Zaloze sie, ze to jakas "inteligentna" studentka sobie podrobila ocene myslac, ze jej sie upiecze zdawanie poprawki, a teraz ja strach oblecial po fakcie. I kombinuje jakies historyjki zebysmy jej nie zjechali i cos moze doradzili.

Gość gość
mozesz zjechac ile wlezie, ze studiow zrezygnowalam naprawde, ale po paru latach wrocilam. i przerobilam z 2 na 3

Gość gość
no to jak zalalas kawa i zamazalas to przeciez nie widac, ze majstrowalas

Gość gość
zalej cały indeks kawą tak żeby nie nadawał się do użytku i napisz podanie o wydanie nowego, Twoje oceny MUSZĄ mieć w protokołach. swoją drogą dziwne że w USOSie nie zostały Twoje oceny, dziwna ta szkoła, może to prywatne ustrojstwo?

Gość gość
nie, to panstwowa szkola, a ocen moze nie ma z tego wzgledu ze zaczynalam studia jednolite magisterskie i nie bylo jeszcze systemu ECTS, a teraz reaktywowali mnie na studia 1 stopnia, i mam zaliczyc roznice programowe??