Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciwy trener fitness

Polecane posty

Gość gość

Zapisałam się do jednej z siłowni. Zachęcali,że w ramach niższej ceny mam 2 h z trenerem,która kosztuje normalnie ponad 100zl. Facet dzwonil do mnie non stop. Ok,spotkalismy sie. SPoznil sie, zmierzyl,zwarzyl, zaprosil na grupowe! zajecia. Wciaz namawial wrecz namolne i chamsko na zakup normalnych,prywtnyoch lekcji. Ok 10. Czyli cos ponad 1000zl. Kiedy powiedzialam,ze sie zastanowie,to on na to kiedy bedzie wiedzial. Mowie,ze na nast spotkaniu. Mial zadzwonic,nie odzywa sie. Ja wykupilam 2 h, a nie 20min. Nie chcial mi nawet pokazac perzyrzadow, na kazde pytanie odpowiadal,ze za jedyne 1000zl zrobi mi plan treningowy. Czuje sie brdzo nieladnie potraktowana. Czy powinnam to zglosic? Dla mjej znajomej byl mily od poczatku , a potem zakupila godziny. Wciaz dzwoni, doradza. Co moge zrobic? Przeciez to sie w glowie nie miesci. Psuje on opinie dosc dobtej i popularnej w calej Polsce silowni.

Gość gość
uprzedzam "polonistów". Pisze z telefonu dotykowego

Gość gość
pure?

Gość gość
Niestety, różnie to bywa... Wydaje mi się, że trudno znaleźc kogoś dobrego i uczciwego. Mozna minimalizowac ryzyko korzystając z pewnych ofert, moge polecic ofertę: http://eduexplorer.pl/warszawa/fitness i tutaj było wszystko okej ;)

Gość gość
Jak co zrobić, powiadomić właściciela tej siłowni, że chcesz zwrotu kasy za niewypełnione usługi Jak są w porządku, to gościu trenerem długo tam nie będzie.