Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi sie bardzo szef wiem że ja mu też niestety na tym sie kończy opowieść bo jestem męzatką od 11 lat

Gość Roman_Sowa
szkoda ze ci sie maz nie podoba :)

Gość gość
Jesteś mężatką a myślisz jak tu zostać szmatą ???

Gość fifikot
korci co? zrob pyszny obiad zapros go a mezowi dosyp trucizny, nikt sie nie dowie ^^

Gość gość
Korci mnie ale mąz tez mi się podoba i kocham go, dlatego napisałam że na tym konczy sie opowieśc na podobaniu .Wiem co stracę przez romans to mnie hamuje

Gość gość
a to tylko szmatom podoba się szef? :D może powinno się na ślubnym kobiercu oblewać twarz kwasem?

Gość gość
Nie badzcie zaklamanymi hipokrytkami kazdej z Was na pewno podoba sie jakis inny facet nie tylko maz i kazda z Was na pewno lubi sie podobac innym ba,kazda z Was lubi byc adorowana i uwielbia gdy inny facet na jej osobie oko zawiesza,tak to juz kazda z nas zostala stworzona,ze lubimy flirtowac z facetami,ale trzeba znac granice,a toze ktoras sobie poflirtuje z szefem czy z kims tam nie swiadczy zaraz o tym,ze sie zeszmacila bo na dobra sprawe to kazda kobieta w takim razie powinna szmata byc :P

Gość gość
nie widze w flirtowaniu nic złego jesli nie przekracza sie pewnych granic ale dla kazdej z nas moga to byc inne normy , ja tez jestem mezatka kocham meza , podobaja mi sie inni mezczyzni i coz co takiego zawieszę oko i tyle mam z tego