Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy mam powody żeby czuć sie nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

przepraszam że tak dużo ale bardzo potrzebuje pomocy. oczekuję mądrych odpwoiedzi JAK NIE CHCE WAM SIĘ CZYTAĆ CAŁOŚCI TO PROSZĘ PRZECZYTAJCIE CHOCIAŻ PKT1 mam 16 lat. chodzę do LO. ostatnio zaczęłam zastanawiać się co jest ze mną nie tak. no więc w gimnazjum miałam dziecinną klasę. chłopaki były dziwne. myślałam że w liceum to się zmieni ale jest coraz gorzej. podam kilka przykładów moich problemów z chłopakami 1) chłopak ma na imię maciek. poznaliśmy się pod koniec gimnazjum na wycieczce do warszawy. nie widywaliśmy się często ale mówiliśmy sobie od wycieczki "cześć", do lo podanie też szłam z nim+jeszcze z kimś (ale nie ważne z kim). w wakacje nawet wysłałam mu pocztówkę. w liceum wiedziałam że jak będę nieśmiałą dziewczynką to mnie zniszczą więc postanowiłam być bardziej pewna siebie. zawsze z maćkiem dokuczaliśmy sobie nawzajem tak dla żartów. dokuczaliśmy sobie i jeszcze jego kumplowi- piotrkowi. on np. mnie zaczepiał, czy to słownie czy dosłownie a ja znalazłam jego słaby punk i zarówno piotrkowi jak i maćkowi rozczochrywałam włosy i ich dźgałam w brzuch :) oni robili mi to samo. były to tylko żarty. jednak od jakiegoś czasu zaczęło się chamstwo. zaczeli mnie przezywać od "głupiej blondi" lub mówić "nienawidzę cię"- wiem że to tak dla żartów. dzisiaj wychodziliśmy z sali i widziałam że za mną idzie maciek i coś na mój temat mówi i sie śmieje a ja standardowo próbowałam go zaczepić a on wtedy "wsadź se ten palec w d**e"- powtórzył to. moja koleżanka-wera powiedziałą do maćka "no wiesz tak się odnosić do dziewczyny?" a on stwierdził że ja nie jestem dziewczyną a jak ja powiedziałam że on nie jest chłopcem to odparł że jest mężczyzną po szkole już wychodziliśmy wszyscy, to on podniósł i g***townie postawił naszą koleżankę z klasy to wera znów powiedziała "no jak ty się zachowujesz wobec dziewczyn" a on "przepraszam ...(imię dziewczyny)...., mogę cię przytulić na przeroszenie". mnie za to na zdjęciu klasowym super potraktował bo: ustawiamy się na schodach szkolnych i musieliśmy się ścisnąć. on powiedział "oj musimy się stulić wszyscy", ja podchodzę obok niego bo tak felernie stanęłam a on "a nie to z tobą nie chce". raz na przerwie siedział po drugiej stronie korytarza jak ja i zaczął coś wołać, więc ja żeby mu odpowiedzieć też zaczęłam coś mówić a on zamiast nachylić się żeby usłyszeć to spokojnie powiedział "nie słyszę" i to ja podeszłam bliżej żeby mu coś powiedzieć. teraz nie wiem czemu (przepraszam że tak dużo teraz już będzie krócej) 2) od kilku lat trenuję badminktona. chłopak z którym czasem grywam (mój sparingpartner starszy o 2lata ) jest trochę dziwny. mam wrażenie że bardziej woli rozmawiać z moim tatą niż ze mną a mnie olewa. ostatnio rzucił mi tekst "nie rozgrzewasz się" a kilka minut później kiedy zaczęłam się rozgrzewać "żebyś się nie przegrzała". 3) chłopak też z mojej klasy na początku roku szkolnego powiedział że mnie nie poznał bo na profilowym na fb miałam inny kolor włosów i zaraz odwrócił się do koleżanki obok i powiedział "...ale twoje lepsze" 4) na obozie byłam w 6-osobowej grupie gdzie byłam ja i 5 innych chłopaków. jak trener mnie pochwalił że dobrze gram to zaczeli być wredni, jak zapomniałam (z kolegą) jaki był wynik jaki grałam na boisku z kolegą w badmingtona to stanęłam żeby obliczyć i zaczeli wołam "ooo ona myśli!" oraz "myślenie nie boli" to jest kilka dosyć dobrych przykładów. nie mówię że nikt nigdy mnie nie kochał bo w te wakacje na wyjeździe chciał sie ze mną umówić jakiś włoch (dosyć przystojny :) ) a na obozie kolega właśnie z tej dziwnej 6-osobowej grupy (ale ten akurat był brzydki) jeszcze raz przepraszam że tak dużo. czy ja mam powód by czuć się nieatrakcyjnie? już dawno nikt mi nie powiedział że jestem ładna albo coś bo mam takich chłopaków w klasie. co zrobić żeby sie tego pozbyć? mam tylko jednego kolege w pobliżu którego w miarę lubie ale widuje go raz na czas, bardzo rzadko. co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować