Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hakunamatatabitchyolo

Jak dorobić w wieku 16 lat

Polecane posty

Witam. Mam 16 lat od jakiegoś czasu rodzice maja gorsza sytuacje finansowa. Dlatego tez mysle by pójść do pracy. Tylko nie wiem za bardzo jaka prace wybrać. Myślałam nad ulotkami ale teraz za zimno by stać kilka godzin na mrozie a poza tym byłoby to trochę uwłaczające wlepiac ulotki ludziom którzy w wiekszosci mieliby mnie gdzieś i nawet nie wzieliby jednej głupiej ulotki. Poza tym jakiś znajomy by mnie zobaczył i byłaby Wiocha a nie dostaje sie za ta kasę tyle by sie aż tak poświęcać . Mogłabym byc kelnerka ale z pewnie kolei godziny pracy większości restauracji są w trakcie szkoły a poza tym wydaje mi sie ze przyjmują po 16. Myślałam nad biciem niania mam podejście do dzieci ale z drugiej strony tez nie jestem do tego przekonana. Sama nie wiem czego chce. Doradzicie ?

Gość gość
Zacznij obciagac k***sy za kase

''wydaje mi sie ze przyjmują po 16. Myślałam'' - literówka miałam na myśli 18

Gość kierownik fontanny
po stylu pisania stwierdzam jedno, jesteś facetem i udajesz tu kobietę, zgadłem ?

Haha wiedziałam za ktos cos takiego napisze xd

Loooool... Męski styl..jasne xd

Poza tym jaki byłby sens zmieniania płci na anonimowym forum ? Zastanów sie

Nikt mi nic nie poradzi ? No oprócz obciągania k utasów i porównywania mnie do facetów

Gość gość
u proboszcza na kolanach 🖐️

Jesteś taaaaki śmieszny. Ja pierdziu ja mam 16 lat i juz sie poważniej wypowiadam -,-

puszczam bonki nosem

Jak możesz w tym wieku zarobić? Ja sprzedawałem różne rzeczy na allegro, kosiłem trawniki, a teraz będzie sezon na odśnieżanie, połaź po domkach i popytaj, ludzie są bardzo serdeczni zazwyczaj i jak ktoś nie będzie chciał to Ci podziękuje. Mnie nikt nigdy nie wyśmiał.

Gość gość
Znowu ten d**ek Piotr B sie udziela :(

Gość gość
Student medycyny, 21 lat, szuka fajnej miłej dziewczyny. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na Allegro nie mam za bardzo co sprzedawać bo wszystkie ciuchy są mi potrzebne , telefonu tez nie zamierzam ani nic . Jestem zbyt przywiązana. Problem w tym ze mieszkam w centrum jednego z większych Polskich miast gdzie nie ma praktycznie żadnych domów. Oczywiście są dzielnice gdzie są domy ale to byłoby przypałowe dla mnie z deczka dla mnie chodzić po obcych ludziach i sie pytać o prace . Taka Wiocha trochę . Przynajmniej moim zdaniem

Gość gość
tzn ze masz jedna pare portek, podrobki trampek,, bluze Inke tak tak Inke Nie Nike, i kurtke z bazaru za 40zl a tel za 20zl z komisu i jestes uboga 🖐️

Gość kierownik fontanny
Piotr B a powiedz albo napisz tu na forum, czy nadal obowiązuje regulamin tego forum i gdzie można odszukać ten regulamin ? i drugie pytanie, czy na tym forum mogą się wtrącać osoby z Zarządu portalu kafeteria ? tak z ciekawości pytam jak to teraz wygląda

Gość gość
Nie? Ubieram sie dobrze nie chodzę po bazarach xd większość rzeczy mam z Zary, H&M'u czy Bershki... Telefon tez mam dobry I Phone 5. Jesli dla Ciebie to że ktos nie chce byc pasozytem dla rodziców i chce zaczac na siebie pracowac to powodzenia w życiu .

Słonko, w Twoim wieku, też mi było głupio chodzić po obcych, ale ludzie bardzo przychylnie patrzą na takie młode osoby pracujące w tym wieku. Czasem dawali mi naprawdę fajną kasę za odśnieżenie. Tak, najlepiej załatw sobie łopatę i z nią jeździj. Wiocha? Może dla jakiś idiotów, dla mnie byłabyś bardzo dojrzałą i odpowiedzialną dziewczyną. Zresztą nie musisz tego nikomu mówić, a ponadto z tymi osobami kontakt zaraz Ci się skończy, serio, ja z Liceum i Gimnazjum spotykam się tylko z dwiema osobami i to nie za często :D Reszta jak dla mnie nie żyje.

kierownik fontanny - regulamin powinien być jak się rejestruje, ale nie jestem pewien na 100%. Raz na kilka dni wchodzi mod i usuwa dowolne tematy, chyba żeby pokazać że istnieje.

Gość gość
chyba iNofhe 5 :D🖐️

Ok, dla Ciebie to był ok sposób na zarabianie. Ja jestem stanowczo na NIE! Dlatego tez pytam o rożne opcje ale bez tej

Gość kierownik fontanny
Piotr B zapytam wprost, czy jesteś pracownikiem tego portalu ?

Ta iNofhe5 -,- anonim przecież zawsze ma racje

Hakunamatatab***hyolo - no to jeżeli chcesz zarobić nie wychodząc z domu, to możesz siedzieć na seks kamerkach co najwyżej. Nie ma pracy dla ludzi z wykształceniem, robią co popadnie, a Ty co chcesz w wieku 16lat? Własne biuro? Nawet prawka nie masz. Teraz możesz co najwyżej ciężko pracować, bo nic, tym bardziej w dobie kryzysu nie znajdziesz. kierownik fontanny - nie.

Gość gość
Skromna nvidia GTX Titan 6 Gb, Intel Core i5-3570K, s1155, ICIDU Value DDR3, 1333 8Gb- kit, Seagate Desktop Hdd 500Gb, Lg DVR Dl 24X, Sata, Gigabyte Z77X-D3H, s1155, Corsair CX750, Cooler Master Elite 430 with Window. A ta twoja konsolina co to ma?

Nie mówię ze chce zarabiać nie wychodząc z domu . Tylko nie chodząc po domach innych ludzi i robiąc z siebie pośmiewisko . Naucz sie czytać