Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ktorzy oddzielaja seks od uczuc

Polecane posty

Gość gość

To mit. Tak na prawde nie maja zadnych uczuc poza przywiazaniem. Dlatego smiac mi sie chce jak mowi swojej kobiecie ze zdradzil tylko dla seksu. On z nia tez jest tylko dla seksu , proste.

Gość gość
Kretynka.

Gość gość
To po prostu niezdolne do zadnych uczuc zwierzeta , poza atawistycznym przywiazaniem hehe. Tego nie mozna oddzielic albo sie ma uczucia albp nie.

Gość gość
Kobieta to niby wyższa forma człowieka? Kobiety są zdolne do uczuć a mężczyźni nie? Zawsze z politowaniem przyjmuję wynurzenia feministek.

Gość gość
Czasami jednak w mezczyżnie tez zakiełkuje wyższa forma chyba ze to też mit :D

Gość gość
Faceci ktorzy oddzielaja seks od uczuc ... Bardziej przypominają kobietę niż faceta

Mylisz się. Ja sobie jedną upatrzyłem i zdecydowałbym się z nią nawet na białe małżeństwo. Po prostu emanuje od niej pozytywna energia i bardzo mnie uszczęśliwia....

Gość gość
" Tak na prawde nie maja zadnych uczuc poza przywiazaniem" chooja tam ,nic nie ma som tylko struny drgajonce w 21 wymiarach i Krzystof Kononowicz ,reszta to bujdy !

Gość gość
pieprzenie,to wina was kobiet że was zdradzają faceci ,zakładacie rodziny chcecie być z facetami a potem jesteście drętwe jak słupy telegraficzne

Gość nrGG42477073
dla mnie nie moge odzielic sexu od uczuc wiem ze mam zrypana psychike ale dopóki nie pokocham nie zrobie kroku w tym kierunku

Gość gość
Jakby tak sie rozejrzeć to moze jakies wyjatki by sie znalazły ,takie diamenciki. Tylko to szlifowanie ech... :)