Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec komus ze jest zdradzanym

Polecane posty

Gość gość

osobe ktora znam z widzenia zdradza maz, jestem tego pewna poniewaz ona wychodzi do pracy maz do domu sprowadza inna, wiem ze nie powinnam sie wtracac ale jakis czas temu bylam w podobnej sytuacji, wszyscy wiedzieli tylko nie ja.... jak sie zachowac ?

Gość gość
zostaw jej np. wiadomość w skrzynce albo np. wyślij wiadomość na kom, jak wyjdzie do pracy

Gość gość
i co mam napisac w tej wiadomosci ?

Gość gość
osobę, którą znasz z widzenia, pozostaw samą sobie, co za wścibski naród !

Gość gugig
To bardzo dobry pomysł z tą skrzynką na listy i wiadomością anonimową.

po co pchac sie z takimi hiobowymi wiesciami ? Niech zona sama troche szerzej popatrzy na swiat swymi oczami . Nie uwazam za dobre takie wtracanie .Sama raz to zrobilam -mowiac wprost i byl to moj wielki blad . Nikomu nie przyniosl nic dobrego, lacznie ze mna . Dlatego uwazam, zachowaj swe domysly dla siebie .Tak bedzie zdrowo .

Gość znawca obrzydliwości kobiet
skoro facet nieumiejętnie się chowa ze swoimi zdradami to niech cierpi gnój

Gość gość
czyli wg ciebie jak robi to umiejetnie to juz nie gnój

Gość gość
kolejny temat zakładasz? pisałam już, olej sprawę, nie wcinaj się, co cię to w ogóle obchodzi?

Gość znawca obrzydliwości kobiet
jak takie rzeczy wnioskujesz z mojej wypowiedzi to trudno, głupota jest za to bezkarna :o

Gość gość
zalezy. kim ona jest dla ciebie? kolezanka,znajoma czy znajoma TYLKO z widzenia?

Gość gość
z widzenia... mamy jedna kolezanke ... wiem ze kobieta kiedys byla przez niego zdradzana i byl spokoj ok 6 miesiecy a teraz znowu

Gość gość
a co telewizora nie masz ze sie wpieprzasz z butami w cudze zycie? obejrzyj se brazylijskie kino lepiej

Gość det
kto nie byl zdradzany nie wie co to za fajne uczucie gdy wszyscy wiedza a ty dowiadujesz sie ostatnia.Ja straciłam zaufanie do osób które wiedziały a nie powiedziały a osobe która mnie uświadomiła i miala odwage to zrobić bardzo szanuję. w twojej sytuacj szkopuł tkwi w tym że znasz ich tylko z widzenia, wiec chyba bym sie wstrzymała, albo poszukała jakiegos sposobu ale to juz wymagało by zachodu wiekszego.

Gość gość
cyknij fotke telefonem i wyślij z anonimowego e-maila z wiadomością, że już od jakiegoś czasu widzisz, że mąż spotyka się z jakąś kobietą, nie wiesz czy to jego siostra, koleżanka, czy ktoś inny, wizyty są w godzinach nieobecności żony. dodasz, że zachowujesz anonimowość, ponieważ nie znacie się zadobrze, zaledwie z widzenia i to nie jest tak, że wtrącasz się i jesteś wścibska, tylko po prostu gdybyś była na jej miejscu chciałabyś wiedzieć.

Gość gość
prosto z mostu

Gość gość
Czasem taka przysługa moze okazac sie niedżwiedzia a czasem wybawieniem .Wiekszość kobiet wie o zdradach swoich mezów bo trudno nie zauwazyc .