Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIEDY SPADNIE ŚNIEG

Polecane posty

Gość gość

No kiedy! Powiedzcie proszę! Kto widział jakieś prognozy? Smutno mi bez śniegu :(

Gość gosc od makaonu
nie cierpie sniegu:Oani zimy

Gość gość
Ale taki ładny ze słoneczkiem jest fajny!

Może nie tyle co śnieg i zima mnie wnerwia co te ubrania zimowe. Człowiek opatulony od stóp do głów, ledwo się poruszający, a i tak piździ ;p A dzieciaki poubieraj... cyrk swój i małpy swoje.

Gość kaki sharon
k***a śniegu się zachciewa jeszcze tego potrzeba!

Gość gość
Na cholere wam ten śnieg? Trzeba wstać rano z pól godziny wcześniej zeby auto znaleźć i odśnieżyć. Zimno, rano ślisko, chodników nie posypią, drogowcy zaskoczeni ulic nie odśnieżą. Popołudniu się zrobi plucha buty mokre wszystko będzie kapać a na wieczór będzie szklaneczka jak temperatura spadnie i roztopione błotko zamarznie.

Gość gość
za mało miałaś śniegu? Jeszcze pod koniec marca śniegowe zajączki wielkanocne robiliśmy :( Jak komuś brakuje to niech sobie w góry pojedzie

Gość gość
ja tam nie chce sniegu, bo chodze na konie i bedziemy musieli jezdzic na hali zamiast na padoku, a hala jest mała...:( poza tym wole wyzsze temperatury bo ogrzewnia drogie... :(

Gość gość
Śnieg ma swoj urok nie ma co i taki lekki mrozik a nie plucha nikt o plusze nie mówił. A co to za zima bez śniegu!

Gość ogryzekogryzek
precz z zimą! niech nigdy nie spada śnieg

Gość gość
Oh ty czarownico :(

Gość gość
dla mnie moze wcale nie spadac, mam zlamana noge i chodze o kulach, jak spadnie snieg to mnie uziemi w domu na amen :/

Gość ex_debill_znowu_po
na północy spadł przedwczoraj, ale już stopniał, a poza tym jutro:)

Gość gość
Uwielbiam takie tematy :D jaka pozytywna odskocznia od pupek, pipek, usg, bólu porodowych, kaszek, wyprawek i wózków a w większości na smutno i poważnie.. A skąd wiesz, ze jutro? W TVNie mówili, ze jeszcze nie...

Gość ex_debill_znowu_po
bo śniegowce a Lidlu rzucają;)

Gość gość
najlepiej bedzie jak spadnie na swieta i utrzyma sie do sylwestra, potem niech sie topi i nie wraca :)

Gość gość
A w Lidlu skąd wiedzą?

W zime nie no zima rozpoczyna sie 22grudnia a kiedy spadnie snieg to nw w pogodzie zapowiadali snieg z deszczem :( nie lubie zimyyy bo zimnooo

Gość ex_debill_znowu_po
a bo ja wiem? fakt, że sanek jeszcze nie rzucili, co daje do myślenia... ale może chcą opchnąć drożej jak już spadnie;)

Gość gość
Bo sanki bez śniegu sie nie sprzedadzą. A śniegowe owszem. My Polacy kochamy promocje z Lidla :)

Gość ex_debill_znowu_po
ja tam kocham, tylko gdzie dostanę łopatę? bo ostatnią połamałam latem na grzbiecie sąsiada?;)

W Lidlu wiedzą, bo to niemiecki, a Niemcy mają dokładniejsze prognozy. Ot i tajemnica cała ;)

Gość Słomka1414243
Śnieg jest lepszy niż ta ponura aura która panuje teraz...ehhhhh ja też chce śnieg:)

A u nas rano niespodzianka: podnosze rolety a tu bialo! Dzieci szczesliwe, zaraz po sniadaniu pobiegly lepic balwana. Ja juz mniej szczesliwa bo trzeba zakladac ten caly majdan (spodnie, kurtki, rekawiczki itd), potem zdjac, suszyc... Ale juz po poludniu snieg zaczal topniec. Na jutro znowu zapowiadaja opady sniegu...

Gość gość
Też chciałabym wiedzieć kiedyyyy! Ja i mój snowboard nie możemy się doczekać :)

Gość gość
Jedyny plus śniegu to taki że moje dziecko jest najszczęśliwsze na świecie, tyle że spacery szybko się kończą bo nikt nie wytrzyma tyle co on. Jest mokry i zimny, litości, jak go można lubić? Kto lubi marznąć i moknąć? Ładne widoki równie dobrze mogę w gazecie pooglądać. Mieszkam w centrum miasta, poruszam się na piechotę głownie bo w sumie tak najlepiej na zakupy, do pracy, do biblioteki czy lekarza. Śnieg w centrum to jakieś nieporozumienie. Na chodnikach albo plucha, albo ślizgawka, buty zniszczone przez sól, wszędzie w moment robi się ciapa, jest brudno, kałuże a chodniki to istny tor przeszkód. Nie znoszę zimy, wczesnej wiosny zresztą też, będę siedziała ze wspomnieniami tego jaki piękny był październik.

Gość gość
ja też chcę już śnieg :)

Gość gość
I to ubieranie się na cebulkę, rajstopy, śniegowce, spodnie, bluzka, sweter, kurtka, szalik, czapka, rękawiczki, to samo z dzieckiem plus smarowanie buzi, później rozbieranie z tych wszystkich mokrych i zimnych rzeczy, rozwieszanie, błoto w domu, znowu kosmiczne rachunki za prąd którym ogrzewamy...