Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba głupia i nudna co mam z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość

Na prawdę staram się taka nie być, ale nie wychodzi mi :( np na poczatku jakaś koleżanka czy kolega mnie chcą poznać , a po kilku rozmowach ( albo czasem po jednej dłuższej) się zniechęcaja... nie zawsze tak było bo miałam zawsze jakąś koleżanke czy kolezanki ,ale nigdy to nie było duże grono. część osób mnie nie lubi... zastanawiałam się dlaczego ,ale ja chyba nie potrafię się tak zupełnie zmienić.. zresztą zawsze jestem mila, staram się rozmawiać tak żeby nie być nudna dla drugiej osoby np nie mówię tylko o sobie ,ale nie wiem co robię nie tak... dzisiaj doszłam do wniosku ,że może jestem wyjatkowo nudną i głupią osobą?

Gość gość
a ladna jestes? ile masz lat?:classic_cool:

Gość gość
P.S. Żadna dziewczyna nie jest głupia ani nudna:(

Gość gość
czy ładna nie wiem, niby podobam sie płci przeciwnej ,ale ciężko sie samej oceniać... mam 24 lata

Gość gość
co... co to jest!? -paszport -paszport? to był paszporty, pytam się

Gość gość
ale temat jest nie o tym czy jestem ładna czy nie ,ale o tym ,że uważam się za bardzo nie ciekawą osobe z charakteru... może to moje mniemanie o sobie też ma jakiś wpływ, nie wiem... ale na ta chwile przynajmniej nie potrafie byc inna, taki mam charakter, tyle ,że wielu ludzi mnie przez niego odrzuca bo coś im sie w nim nie podoba... nie wiem co dokładnie i co powinnam zmienić , jaka być bo nikt mi szczerze raczej tego nie powie z tych co mnie nie polubili... a nawet jakbym wiedziala co zmienić to cięzko przecież zmienić nagle swoj sposob bycia, mówienia, poczucia humoru... przecież to przychodzi spontanicznie...