Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość islandzki_wiedzmin

sad but true

Polecane posty

Gość islandzki_wiedzmin

Miłość płciowa jest w teologii grzechem, w prawie niedozwolonym porozumieniem, w medycynie mechaniczną czynnością, filozofia w ogóle czymś takim się nie zajmuje.

Gość mi_ja
Co się stało ? Nie czytałam poprzedniego tematu tylko zerknęłam sekundę, a teraz widzę Cię tutaj ?

Gość islandzki_wiedzmin
Nic. Szlifuje formę sobie. Poprzedni topić wisi i chyba ładnie się przysłużył.

Gość mi_ja
Właśnie spojrzałam i przyznam Ci rację. Cokolwiek z tego nie wyjdzie. Przysłużyłeś się ;) Co poza tym w dole mapy ?

Gość islandzki_wiedzmin
Ponarzekał bym, ale trochę Cię lubię. Wiec u mnie progres, jutro wstanę i zmienię swoje życie, zmotywowany poodnajduje to co pogubiłem. Wreszcie dorosnę do miana faceta pełną gębą, poukładam tuzin spraw i zacznę nowe. Normalnie się nie poznam. A pozatym spoko.

Gość gość
może biochemia coś ciekawszego powie o miłości płciowej, chyba że została już wrzucona do wora "medycznego"

Gość mi_ja
Niedobrze. Zapytałabym co się stało, ale to nie jest odpowiednie miejsce. Zresztą bez powodu nie wróciłeś do tego padołu, nazywanego przez niektórych zsypem całego internetu.

Gość islandzki_wiedzmin
Zwali wszystko na hormony, czy to ciekawe, nie wiem. W każdym razie można podpiąć pod medycynę.

Gość mi_ja
Zresztą chcesz narzekać, to narzekaj. Może tego Ci trzeba właśnie ?

Gość islandzki_wiedzmin
Na tę chwile pasuje tu idealnie. Jak trup do trumny.

Gość mi_ja
Nie zauważyłam rozmówcy w temacie :)

Gość mi_ja
Co się stało ? Mam już kilka scenariuszy i jeden gorszy od drugiego.

Gość islandzki_wiedzmin
Nic i to jest kłopot. Musze wreszcie wstać. I znaleść pomysłna siebie, inaczej zasypią mnie żywcem. Reszta za kotarę, bo żadne to miejsce do użalania się.

Gość mi_ja
Masz rację to nie jest miejsce. Nie potrzebnie pytałam. Najważniejsze, że stało się "nic". Wierz mi, może być stokroć gorzej. Wyobraźni Ci nie brakuje, więc pomimo, że to marne pocieszenie ale jednak. Też Cię lubię i to niestety powoduje bezwarunkowy odruch, żeby biec z pomocą, jeśli słowa można rozpatrywać w tych kategoriach. Więc wstań rano i wywróć wszystko do góry nogami. ;)

Gość islandzki_wiedzmin
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być, ociupinke gorzej. Dzięki, za słowa właśnie. Wyobraźnia, nie wiele to, choć zawsze coś.

Gość mi_ja
Martwisz mnie, naprawdę. Muszę znikać na dzisiaj, ale jeśli wprawki w forumowej erudycji Ci nie pomogą ;) i będziesz chciał porozmawiać poza forum to daj znać. Jestem niezła we wskazywaniu właściwego kierunku. Nawet jeśli czasami robię to kopniakiem ;)

Gość islandzki_wiedzmin
Nie mam już starego konta, więc i zniknął zgubiłem adres. Kiedyś gdy będzie więcej czasu jakoś się znajdziemy. Mam twardy tyłek, wiec bez obaw. Dobrej nocy.

Gość mi_ja
Nie twierdzę, że nie masz twardego tyłka. Czasami po prostu warto spojrzeć na sprawę cudzymi oczami. Nawet mniej. Wystarczy, najzwyczajniej w świecie zwerbalizować problemy i myśli nabierają innego kierunku. Spokojnej nocy :)

Gość islandzki_wiedzmin
Zwerbalizuj każdy aspekt życia ... Kiedyś faktycznie poddam się terapii ; ) Spokojnej.

Gość mi_ja
Święta idą :) Lepiej Ci ?

:) nie wim jak na islndii ale u mnie to tylko jeden dzien chwala bogu minal jakos i bedzie po swietach a propos..islandzki wiedzmin to chyba bardziej thorgal?? czy cos popieprzylem :D milego

Gość mi_ja
Pewnie nie popieprzyłeś :) Ale skoro islandzki, to islandzki ;) Miłego Smof :)

Gość mi_ja
Dlaczego nie śpisz misiu ? :) Bezsenna ? :)

bezsenna i to nie pierwsza jkos tak sie porobilo ostatnioo ze same bezsenne z 15 minutowkami starosc?? czy stres?? bo belgijska skarbowka misia nie kocha?? "D

Gość mi_ja
Oj Misiu :) Widzę, że jesteś przypadkiem szczególnym, do rozpatrywania na wiele długich wieczorów ;) :) Tyle pytań w jednym poście ? Pracujesz w jakichś służbach ? ;) Muszę iść spać, ale powiedz mi tylko, od kiedy zaczyna się starość według Ciebie :)

pytanie jak najbarxziej powazne.hmmmm 80?..choc nie znalm kiedys 82 letniego tatusia i co ci4ekawe to mama byla dwudziestka...coz o gustach sie nie dyskutuje :D starosc??..raczerj chyba w zalezyod tego co kto sobie wmowi niz od wieku misuu po prostu ma dola, ale minie kiedys :D

Gość mi_ja
Oj Misiu :) Pożyczę Ci łopatkę jak chcesz :) Do zasypania doła oczywiście ;) Ale to już nie dzisiaj :) Idź spać dzieciaku jak i ja idę ;) Dobranoc :)