Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafe bulwers że płacę za sex a pracuję po wiele h i nie mam czasu na kobiety

Polecane posty

Gość gość

to takie dziwne? Samotny ojciec siedmiolatki i praca czasem po 12 godzin. I dlatego gdy po pracy zmęczony jestem, dziecko spać położę to marzy mi się o 21 jakaś młódka w moim łóżku na 2 godziny. Kiedy mam szukać żony? temu płacę młodej, dyskretnej diewczynie

Gość Marlenka__
aha, fajnie. a co mnie to obchodzi?

Gość gość
bo jest to jedyne miejsce gdzie mogę się wygadac (kumpli od serca mam mało) i już tu najeżdżają na mnie

Gość gość
nie zwracaj uwagi, baby takie są zwłaszca na tym forum. Matki Teresy:D

Gość Marlenka__
a myslales, że bedą klaskać i przytakiwać, że robisz dobrze? to juz się przynajmniej z żadną porządną nie wiąż, żeby jej czym nie zarazic.

Gość gość
używam prezerwatyw a dziewczyna nie jest typową dziwą. Chciałbym związku, ale nawet na głupią randkę nie mam czasu:O

Gość gość
głupia wymówka frajera

Gość onagośc
a jak wyglądasz? :classic_cool:

Gość Marlenka__
to go znajdz i sie nad soba nie użalaj. jak znajdujesz czas na dziwke, to nie sciemniaj że nie znajdziesz dla potencjalnej narzeczonej. a gumka i tak nie chroni przed każdą wenerą wiec się nie usprawiedliwiaj. ja nie pochwlalm prostytucji i tak moje dzieci też będę uczyła. a Ty swoją córkę czego będziesz uczył? że jak sie nie ma czasu to jest spoko? czy moze hipokryzji, że nie jest spoko twoim zdaniem?

Gość gość
Typ wysokiego intelektualisty w okularach a co to ma do tematu?

Gość gość
córkę wychowuję na porządną dziewczynę, ale jeszcze jest mała więc nie zadręczam się tym póki co...

Gość pampampam
Dobrze robisz. Popieram, Nie przepłacaj i uważaj na złodziejki.

Gość gość
dziewczyna ma 150 plus taksa, jedna. Sprawiedliwie. Szkoda mi jej bo jest młoda, ale do niczego jej nie zmuszam. Córkę trzymam od tego z daleka.

Gość Marlenka__
to juz zacznij się martwic. jak za 10 lat doda post na jakims forum, czy to dobrze, że się puszcza bo nie ma czasu na inną prace i to łatwy hajs to co bys jej odpoiedział? " nie martw sie, ja też tak robiłem?" Nie musiałbyś wiedziec ze to Twoja córka.

Gość gość
Każdy ma swoje życie i swoje pieniądze i to jego sprawa co z nimi robi. Jeśli facet jest samotny to nie ma nic złego w tym, że zapłaci lasce za seks. Każdy zdrowa mężczyzna musi zaspokoić swoje potrzeby, a jeśli nie ma z kim to wybiera taką drogę i nie jest to dla niego absolutnie upokarzające.

Gość gość
Marlena, córkę postaram się na porządną kobietę wychować mimo braku czasu. Dzieci wystarczy dopilnować w mairę możliwości:)

Gość Marlenka__
a czy dla tej kobiety nie jest to upokarzające?

Gość gość
fajnie, spotykać się pod jednym dachem, w którym spi dziecko z ...:O

Gość onagośc
e..dajcie mu spokój :o🖐️ jakieś perwersje straszne z nią robiłeś? Czy po prostu seks i te sprawy ? :classic_cool:

Gość gość
czy ja wiem czy to perwers taki? oral, palec w tyłek i seks najchętniej od tyłu. Chyba standard

Gość Marlenka__
aha, jak puszczalski facet ma wychować dobrze młoda kobiete? ja bym się poczuła oszukana gdybym się dowiedziała, że mój tata.. nie chce nawet o tym myśleć, to jest obrzydliwe i niemoralne. postępuj tak, aby sie tego przed nikim nie wstydzić, traktuj innych tak jak chcesz być traktowany, bo to się odwróci ktoregos dnia pzreciwko Tobie. A facet chyba nie jest zwierzeciem tylko człowiekiem ponoć, więc prosze mi tu nie mówić, ze to normalne. Jak normalne to wprost uczcie tego własne córki.

Gość gość
i spust na twarz, tyle

Gość onagośc
ja nie rozumiem tych męskich pragnień m.in.palca w pupie i spustu na twarz, ale ja nie jestem facetem.

Gość gość
wszystko można, tylko trzeba mieć kontakt z dzieckiem, staram się mimo notorycznego braku czasu. Pragnienia jak pragnienia każdy ma swoje zboczenia:p

Gość znawca obrzydliwości kobiet
to jest jego prywatna sprawa i co niby takiego złego robi skoro te kobiety się zgadzają na to?

Gość onagośc
ja tam się nie zagłębiam w temat, bo sama szukam pracy i póki co wystarczy mi świadomość, że ciągnę jeszcze jakoś bez takiego zarabiania jak ta dziewczyna. Tak więc mam o wiele większy problem... Ale uważam, że nie jest to gorsze, niż rozkochanie w sobie jakieś laski, wykorzystanie i zostawienie....

Gość gość
ta dziewczyna buraku też ma rodziców:O

Gość gość
fajna jest świadomość, że taka kobieta się ciebie brzydzi? fajowo :)

Gość gość
fajnie, ta dziewczyna mogłaby być starszą siostrą twojej córuni:O wy faceci używacie czasem mózgu czy tylko fiuta?

Gość gość
wątpię, ma 23 lata