Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nItEcZkA24

SŁABE I RZADKIE RUCHY PRZEZ CAŁĄ CIAŻE

Polecane posty

Gość nItEcZkA24

Czy któraś z was tak miała ? że dziecko było leniuszkiem i słabo i rzadko się ruszało przez całą ciąże ?

Gość nItEcZkA24
???

Gość nItEcZkA24
up

Gość gość
Podobno szczupłe kobiety intensywniej je czują jednak nie ma reguły, zapytaj lekarza, może kaze Ci notować te ruchy w ciągu dnia bo wiem ze sa jakieś tabele okreslajace minimalne normy ruchów na każdy tc

Gość ex_debill_znowu_po
moje obydwoje były bardzo leniwe (albo spokojne i delikatne jak kto woli), w kazdym razie nie szalały, czasem czekałam na odzew dobę, zdarzyło się i dwie, urodziły się normalne, nie sztany, ale też nie flegmatyczne, fakt, że lubią spać - może sobie po prostu spały i Twoje też?

Gość nItEcZkA24
na każdej wizycie lekarz uspokaja mnie że wszystko jest dobrze ale ja jakoś się martwię mam nadzieję że po prostu jest spokojniutka :)

Gość gość
A ktory mssz tydz?

Gość nItEcZkA24
dziś równy 31 ale słabe i rzadkie ruchy czuje od samego początku

Gość gość
Ja tez tak mialam cala ciaze...i corcia jest zdrowa i raczej spokojna .

Gość gość
Na ktorej scianie jest lozysko czy masz nadwage w ktora strone obrocone jest Malenstwo przewaznie na usg?

Gość gość
Moja mała była mistrzem w nieruszaniu się w brzuszku. Prawie wogóle jej nie czułam wciąż się martwiłam. Byla leniuszkiem do potegi. całymi godzinami czekałam na jej ruch poprostu musisz się wyciszyć i wczuć. Czasem w natłoku zajęć dnia codziennego nie odczuwa się tak ruchów. Co jakiś czas polloz się wycisz i wsłuchaj. Dziś moja mała ma 4 miesiące skonczone i jest taka rozbiegana i aktywną ruchowo że mam wrażenie że to ja musiałam być jakos wyjatkowo nieczula na jej ruchy. W zasadzie to od narodzin jest wyjatkowo aktywną ale jest aniolkiem daje o sobie znać tylko gdy zglodnieje albo ma już wszystkich serdecznie dość. Pozdrawiam

Gość nItEcZkA24
a wiec tak łożysko mam na ścianie przedniej nie mam nadwagi mam 173 cm wzrostu i przed ciążą ważyłam 62 kg a teraz ważę 67-68 kg cieszę się że ktoś z was napisał że też miał słabe ruchy w ciąży a córeczka jest zdrowa mam nadzieję że i u mnie tak będzie

Gość nItEcZkA24
ktoś jeszcze się wypowie ?

Gość ex_debill_znowu_po
no to łożysko Ci trochę tłumi, a może nawet sporo

Gość gość
ja przez łożysko nie czułam prawie w ogóle ruchów, a jeszcze tyłkiem obrócony :]

Gość nItEcZkA24
muszę właśnie zapytać lekarza jak jest odwrócona bo na ostatniej wizycie tylko mówił że jest już główką w dół i nogami do góry