Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość największa paskuda tego świata

Jestem tak brzydka

Polecane posty

....że ludzie chyba nawet nie uważają mnie za kobietę. Sytuacja z dzisiaj: W godzinach popołudniowych czekałam na autobus, kiedy podjechał podeszłam do drzwi, razem ze mną cztery dziewczyny i dwóch facetów. Jeden z nich stał z prawej strony, drugi z lewej, przepuścili te cztery dziewczyny, a mnie przestąpili drogę wpychając się przede mnie i weszłam po nich.... Niby pierdoła a odkąd wróciłam do domu ciągle płaczę :( poczułam się jak najgorszy śmieć niezasługujący na szacunek :(

Gość Marlenka__
ojj bez przesady, sugerujesz się jakimiś burakami z autobusu? może znali akurat te dziewwczyny. jesteś widocznie wrażliwą osóbką :)

Mam masę kompleksów ale nigdy nie sądziłam, że ludzie mogą mnie postrzegać z tego powodu jako "coś" gorszego. Te dziewczyny były ładnie umalowane, uczesane, modnie ubrane, nic dziwnego, że na mnie popatrzyli jak na coś co przykleiło im się do podeszwy i wręcz odepchnęli.... :(

Gość gość
One były ładne ty jestes paskudna i uwierz zaden facet takich paskud nie chce. A pocieszenie feministek z tego forum nic nie zmienia

To byli zupełnie obcy ludzie, każda z tych sześciu osób podchodziła do autobusu oddzielnie. Już nie wiem jak sobie radzić z kompleksami. Boję się wyjść z domu bo jak tylko ktoś na mnie popatrzy to mam wrażenie, że po cichu mi współczuje albo się ze mnie śmieje :(

Gość gość
Jezeli przejmujesz sie taka p*****la i jakimis typami z autobusu, to czeka cie ciezki zywot. Sama sobie dopisujesz historie i sie nakrecasz, nie ma co brac do glowy bo nawet ladne kobiety maja w zyciu rozne nieciekawe sytuacje. Ja sama nie naleze do jakichs pieknosci, a moim mezem zostal najprzystojnieszy facet z naszej paczki przyjaciol :) glowa do gory!

Nie napisałam, że nie mam faceta. Jestem zaręczona ale współczuję mojemu narzeczonemu :( Pewnie wszyscy mu współczują jak go ze mną widzą i zastanawiają się czy jest ze mną z litości. Pewnie on sam wstydzi się ze mną gdzieś wyjść :(

Gość gość
A w skali urody od 1 do 10 to ile byś sobie dała?

Gość gość
Mysle ze twoim wiekszym problemem jest glupota.

Ja sama? Pewnie 0... Nie widzę w sobie nic pozytywnego.

Gość gość
Jesteś odpychajaca po co wogole straszysz ludzi

rodzice mi szyją ubrania z mięsa ,żeby chociaż psy chciały się ze mną bawić

Gość Marlenka__
po 1 nie jestem feministka, a po 2 to nawet jesli im się autorka nie spodobała to wykazali sie wilekim buractwem tak postepując, bez wzgledu na wygląd. ja bym takiemu napluła w twarz. tyle w temacie.

Ci, którzy pocieszają, to feministki? Co za ograniczenie umysłowe. Nie mówiąc już o tym, że w ogóle nie masz pojęcia, co to feminizm :)

Gość gość
Jestescie tylko chcecie to zakryc

Właśnie nie wiem czemu ich straszę :( pewnie już nigdy nie powinnam wyjść z domu. Ale wiecie co? To jest cholernie niesprawiedliwe. Zawsze traktowałam wszystkich równo, niezależnie od tego jak wyglądają czy co posiadają, zawsze byłam dobra dla innych, starałam się pomagać jak tylko mogłam.... A w zamian za to wszyscy mnie tylko gnoją :(

Gość Marlenka__
tu cie będą gnoić, tu połowa to prostytutki, męskie i żeńskie, nic w głowie poza ładną dupa w życiu nie wwidza, to nie oczekuj że cię poceisza.

Nie oczekuję pocieszenia. Chciałam się tylko wygadać. Chyba dopiero dzisiaj tak naprawdę do mnie dotarło, że wygląd jest wszystkim co teraz się liczy.

Najgorsze jest to, że nawet tutaj znalazły się osoby tak podłe z charakteru, że wysiliły się na komentarz tylko po to, żeby dokopać komuś kogo nie znają i nigdy na oczy nie widzieli. Już nawet zwierzęta traktują się nawzajem lepiej niż ludzie.

Gość gość
http://niesmiali.net.pl/ Po prostu przypadek. Dziś ja i pewien chłopak we dwóch staliśmy i czekaliśmy aż wszystkie kobiety wejdą ale masz rację są i tacy co wpuszczą dwie i koniec.

To nie był przypadek. Właśnie najgorsze było spojrzenie jednego z nich, jakby po prostu brzydziło go to co widzi :(

Gość gość
jak się zapuscilas to się teraz nie dziw :D

Gość gość
Paskudna jestes nawet kijem cie nie dotkna

Gość gość
pewnie facte był przystojny to co będzie czas marnowal na tlusta loche :D :D :D

Straciłam przez was wiarę w ludzi.

Gość gość
nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane! ja byłam gruba i mialam syfy na calej gębie, w szkole podstawówce, gimnazjum, chlopcy się ze mnie śmiali, szydzili ze mnie, wyzywali, popychali! a potem wziełam się za siebie schudłam, wyleczyłam pryszcze i teraz ci sami faceci zaczepiaja mnie na ulicy, prosza o telefon, chcą się umówic! a innymi ludzmi sie nie przejmuj, nigdy nie będzie tak, że wszystkim będziesz się podobać! jedne może cie uznac za ładną, drugi za brzydką

Gość gość
Mi mówili to nie raz prosto w twarz i do dziś mi sie to zdarza więc nie przejmuj się , na mnie też się nie raz patrzyli w taki nie przyjemny sposób i nie raz słyszałam wyzwiska .

Gość gość
Chcesz wszystkim się podobać ?