Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Witam wszystkich! Mam problem ( jak każdy chyba tutaj..) Pracuję w dziewczyna która zaczęła mi się podobać.. Chyba się zakochałem xD Dużo rozmawialiśmy w przerwie podczas pracy, wychodzimy razem na pogaduszki.. Wiedziała o kobietach z którymi się spotykałem bo hmm.. była jakby moją bazą ;] Ale od ostatniego czasu zaczęło mi na niej zależeć.. Urwałem kontakty z innymi.. Razem spędzamy więcej czasu.. Wyjazdy do Krakowa, miło spędzony czas na spacerze, wizyty u niej w domu.. Do niczego nie dochodzi.. Jedynie zaczepki... Pracujemy razem i nie chciałbym sami rozumiecie.. psuć tych relacji ale ciągnie mnie do niej.. Nie wiem jak się ustosunkować.. na każdą moją propozycje co do wyjścia - zgadza się bez namysłu. Chociaż jak idzie jakaś fajna dziewczyna to mówi - patrz jaka ładna dlaczego nie podbijasz? ;D Jest starsza o 3 lata... W ogóle można coś z tego zbudować czy raczej traktuje mnie jak przyjaciela i tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach