Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego wciaz sie msci

Dlaczego ten facet nadal sie msci na mnie wymysla niestworzone rzeczy o mnie

Polecane posty

Dlaczego facet sie msci na kobiecie ktorej wogole tak naprawde nie zna widzial ja pare razy w zyciu,chcial sie umowic ale ona odmowiala mu ,dlaczego wciaz sie msci mimo ze minelo juz pare lat i nic ich nie laczylo ??opowiada ludziom o mnie niestworzone rzeczy,wymsla,a tak naprawde nic nie wie,moze domysla sie cos ,ale nic nie wie,ubarwia informacje na moj temat i opowiada innym,obsamrowywuje mnie publicznie...Dlaczego nadal to robi? czy kiedykolwiek przestanie?

Gość mam 150 cm w kapeluszu
bo jest msciwym s*********m

Prosilabym o powazne odpwoiedzidzi,zastanawia mnie dlaczego nadal mija juz pare lat ,a ten czlowiek nadal atakuje jak moze...jaka przyczyna? i jak tak mozna..

Gość gość
albo zakochał się bez wzajemności i poczuł się zraniony odmową, a ma złośliwy charakter - są tacy ludzie... albo ma jakieś skłonności psychopatyczne...

Gość gość
trafiłaś na psychola, pogadaj z bratem, z kolega, tatą niech z nim pogada postraszy policją,gość cię totalnie przesladuje abo zwyczajnie olej niech gada! pewnie wjechałaś mu na ambicje jak mu dałaś kosza i nie moze przeboleć

on mnie wykonczy... zno i znow atakuje ,cisza i pozniej znow cos..

Gość gość
ma problemy ze sobą i straszne kompleksy a moze jestes bardziej wykształcona niz on? burak i prostak ,ciesz się,ze nie spoufaliłaś sie z nim,byłoby tylko gorzej

Gość gość
jak atakuje ciebie? skrada sie pod dom?

nie chcilam z nim wiecej kontaktu,zadnego ,powiedzialm mu to wprost,wsciekl sie i jeszcze inne rzeczy sobie ubzdural,zaczal mnie straszyc ze zniszczy mnie ,ze takie rzeczy ludziom poopowiada na moj temat,ze nikt nie bedzie chvial sie ze mna zadawac ,ze nie bede miala zadynch znajomych tu ..byla cisza i znow taakuje osmiesza mnie publicznie..

Gość przebiegly psycholek
psychole sa cwanini kombinatorzy,potrafia okrecic kota ogonem..

co zrobic zeby w koncu odczepil sie ,przestal???:(

Gość gość
musisz to zgłosić, że cię nęka albo niech jakiś facet z twojej rodziny mu dobitnie wytłumaczy żeby się odczepił, ty zacznij gadać do wszystkich, że on jest niebezpiecznym psycholem, że cię nęka, że zgłosiłaś to na policję, nikt mu już w żadne słowo nie uwierzy, jak ktoś dostanie łatkę psychola to już zawsze będzie za takiego uznawany

Gość gość
zgłoś na policji, ze cie pomawia