Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwa ciąża z prezerwatywą

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to bo jak czytam niektóre wypowiedzi w internecie to aż mnie krew zalewa... Czy naprawdę jest możliwe aby w ciąże zajść tak łatwo? Czy jest jakiekolwiek ryzyko zajścia w ciąże jeśli używamy żelu, który zmniejsza r****iwość plemników, prezerwatywy Durexa (extra safe i tylko takie) i przede wszystkim nie pozwalam mu dojść w sobie? Przecież w preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia (zazwyczaj są ślepe choć nie zawsze) ale mimo wszystko jeśli prezerwatywa nie jest pęknięta to powinna dawać tą pewność, że nie zajdę w niechcianą ciąże... Jak wam się wydaje? ;)

Gość diwakaa
NIE NIE MOZNA ZAJSC W CIAZE Z PREZERWATYWA :p tylko z mezczyzna ;) a na powaznie znam przypadki potwierdzine medycznie : 1. pekniecie prezerwatywy 2. byla w niej mala dziurka 3.przemakanie (np przy niektorych masciach stosowanych na grzybice czy infekcje lub bardzo tanich zelach nawizlajacych moga przepuszczac sperme przez prezerwatywe) zwykle jest o tym informacja na opakowaniu Jesli nie jest peknieta ani nie spelnione sa powyzesz punkty NIE MA MOZLIWOSCI

Gość gość
ale małą dziurkę chyba tez da sie zauważyć na prezerwatywie, nie?

Gość diwakaa
jesli jest to na prawde mikro to raczej nie

Gość gość
Jeeezu Ile zachodu, guma plus zel plus przerywany. Na sto procent nie zapyli sie kobiety przy takiej ilosci zabezpieczen,spokojnie. Tak na prawde wcale nie jest tak latwo zaplodnic,to sa tylko 2-3 dni w miesiacu gdy kobieta jest plodna. Mam dwojke dzieci,planowanych i o kazde staralismy sie po okolo pol roku. Zalewalem codziennie w najplodniejsze dni a tu okres i okres. Poznaj swoje cialo,fizjologie a zobaczysz ze wcale nie potrzeba truc sie hormonami etc.