Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fififififififif

psychoza poporodowa czy moze uderzyc przy drugiej ciazy

Polecane posty

Gość fififififififif

Niestety po pierwszej ciąży dostałam psychozy nie będę się rozpisywać co i jak bo chcę o tym koszmarze zapomnieć. Moje pytanie jest takie czy orientujecie sie czy gdybym zaszła w druga ciążę i urodziła czy znów mogę dostać psychozy? Ktoś wie?

znam przypadek (sąsiadka), która miała ciężką depresję poporodową, szpitale, maż wychowywał syna sam zanim doszła do siebie. Nie chceli 2-go dziecka. Po 17 (!)latach wpadli. Ta sama historia. Też karetka, psychotropy. Ale już jest ok i obecnie dalaby sie za małą poćwiartować.

Gość fififififififif
kokoszka dziękuję za odpowiedź. Psychoza to nie to samo co depresja ale i tak nie pociesza mnie fakt że Twojej sąsiadce powróciła. Życie jest okrutne..wyczekane dziecko a potem...nie wiem czy rodzina poradziłaby sobie gdybym znowu zachorowała..może lepiej skupię się na jednym dziecku i daruje sobie fantazjowanie...

Gość gość
autorko ja przechodze ciaze z nerwica.tez boje sie co bedzie dalej.po poprzednim porodzie tez bylam smutna i zdolowana.mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie.zawsze jest uraz...