Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niko 900

Sposoby przekonania kobiety do lodow

Polecane posty

Go艣膰 Endymion
My艣licie 偶e ust臋puj膮c kobietom dajecie im szcz臋艣cie albo spok贸j dla siebie? To tak nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kobieta i gosc
Ale co chcesz pisac o lodach? Jak kobieta nie chce to sa marne szanse na to ze ja przekonasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Endymion
Moj膮 wypowied藕 rozci膮gam tak偶e na temat lod贸w. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Xyz dobry pomysl z listem . Napisze wam jeszcze cos dziwnego . Nawet jak wracamy do polski odwiedzic rodzine to pyka smsy do kumpeli . Jej siostra u ktorej sie zatrzymujemy tez to zauwazyla i sama sie zdziwila jak wytrzymuje . A moze mnie juz nie zalezy . Moze sie odseksualnilem . Eeee nie . Ciagle mi staje i ogladam sie za babami na ulicacy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wracajac do lodow . Na studiach bylem z jedna dziewczyna znalwm ja jeszcze z ogolniaka i tam jak wszyscy nazywalwm ja wiedzma . No urody byla sredniej ale kiedys na akademikqch wyladowalismy sami w jakims zasyfionym pokoju i sie potoczylo. To co ona robila to do dzis mozg staje ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niko 900
boisz sie odrzucenia bo nie miales wielu partnerek, jestes orzeszkiem rzadko spotykanym. boisz sie jak baba- bez obrazy dla dziewczyn ze zostaniesz sam odzucony jak palec. to nie prawda, poka偶 jej 偶e masz jaja. powidz, ze nie masz juz sil i wychodzisz z domu (nie m贸w jej gdzie) idz do kumpla, napij sie, wy艂膮cz telefon, wr贸膰 na drugi dzien po po艂udniu, jak ci zrobi afere to b臋dziesz na kacu i b臋dziesz mia艂 j膮 w ty艂ku w moim zwiazku bywaja k艂贸tnie i to ostre, gdyby nie dziecko juz nie bylbym w tym zwiazku. Z kobietami to jest taka niepisana zasada, kt贸r膮 kiedy艣 stosowa艂em. Sam tego nie rozumiem ale dzia艂a. Nale偶y si臋 odsun膮膰 troch臋 od kobiety, a ona zacznie garn膮膰 bardziej do ciebie. Im bardziej b臋dziesz si臋 odsuwa艂 tym bardziej b臋dzie garn膮膰 ale oczywi艣cie z umiarem. powa偶nie poka偶 jaja, bo sam sie zap臋dzisz w kozi r贸g, zagubisz si臋 sam w sobie. faceci maj膮 jaja pami臋taj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty wy偶ej co masz problemy ze
swoj膮. po prostu zer偶nij j膮 porz膮dnie i znienacka

Udost臋pnij ten post

Jak Ci staje to nie jest jeszcze tak 藕le, tzn 偶e dzia艂asz prawid艂owo :p a tak serio mo偶e to ju偶 tylko przyzwyczajenie?

Udost臋pnij ten post

Ha niko mo偶e by膰 czasem tak 偶e jak odsuniesz si臋 bardziej od kobiety to ona znajdzie innego :p albo pomy艣li 偶e j膮 zdradzasz... Wracaj膮c do loda: mi na pierwszy raz pomog艂a polewa czekoladowa haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niko najchetniej przepilbym z toba . I po mesku pogadal . Zerzniecie znienacka -probowalem dorwalem ja w kuchni nic z tego . Xyz byc moze to przyzwyczajenie ale ja juz widze krawedz wodospadu . I cos sie wydarzy . Samo to ze pisze o tym nawet ano.imowo swiadczy o tym ze piasek w klepszydrze sie konczy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Xyz kiedys zrobilismy sobie nutellowy wieczor . Po wszystkim bylem czysty ale wacka musialem wymyc . Nie skusila sie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odsu艅 si臋 od niej
to ona zacznie ci臋 goni膰 i okazywa膰 zainteresowanie, taki kobiecy mechanizm. tylko 偶eby艣 ty wtedy widz膮c 偶e taki mechanizm faktycznie istnieje chcia艂 j膮 jeszcze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niko 900
wg mnie jestes juz obojetny, masz gleboko w tylku co ona robi, byle mialbys spokoj. kobiety potrafia zameczyc i um臋czy膰 psychicznie spokojnych, dlatego lubi膮 zdecydowanych i konkretnych facet贸w decyduj膮cych. ty jestes cichy, w zwi膮zku jeste艣 tylko cia艂em, wolisz nie wraca膰 do domu, tylko siedziec w pracy. nie chcesz przebywac w tym zwiazku, uciekasz od niego, nic cie nie ciagnie do domu, ba nawet cie odpycha. to nie zwi膮zek, to nie 偶ycie partnerskie. odepchnij j膮. ja kiedy艣 si臋 wk贸r.lem na swoja bo mi drzwi zamkn臋la do mieszkania i wylaczyla telefony, wylaczylem telefon i poszedlem spac do hotelu. pod blokiem stalem 30 min, dzonila do mnie jak po 10 min jak przestalem dzwonic ale ja juz mialem tel wylaczony. do dzisiaj nie wie gdzie bylem tamtej nocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poki co odsune sie od niej na pare dni . Lece do polski sam . Mina faktycznie jej zbladla bo juz wspomnialem ze sie o mnie boi . A jak sam latam to juz w ogole szok . Musze sie spotkac z moimi kumplami w pl .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A zanim wzi臋li艣cie 艣lub to jakie by艂y wasze kobiety? Super rozmowne, szczeg贸艂owo rozwa偶aj膮ce ka偶dy problem, dostrzegaj膮ce wasze rozterki, uwielbiaj膮ce seks i ch臋tnie robi膮ce loda?

Udost臋pnij ten post

Odpoczniesz psychicznie, mo偶e przez ten czas si臋 poprawi Wasz uk艂ad, je偶eli tego chcesz to tego Ci 偶ycz臋, a reszcie? Hmm wspania艂ych lodzik贸w zrobionych przez Wasze kobiety ;). Dobranoc Wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niko 900
xyz69 jak znajdzie innego to niech idzie w 艣wiat. tym bardziej b臋dzie wiedzia艂 ze to nie mialo sensu. z takim odsuwaniem to oczywiscie z umiarkowaniem. zeby nie bylo tak ze ty idziesz na lody:) on juz odetchnie jak b臋dzie sam. ja mam kilku takich kumpli z kt贸rymi si臋 spotykam razem z ich zonami, ze nie unikam temat贸w. wystawiam kawe na 艂awe, s膮 serdeczni i tez rozumieja r贸偶ne problemy i nie b贸j si臋, wi臋cej ci pomog膮 ni偶 zaszkodz膮. ty tez masz sw贸j rozum, dostaniesz kilka pomysl贸w i wybierzesz co艣 co b臋dzie pasowa膰 do twojego scenariusza i pogrzebie problem, w taki lub inny spos贸b. nie mo偶esz tak 偶y膰, za艂amiesz sie psychicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kobieta smutna
Mnie nie trzeba przekonywa膰. Bardzo lubi臋, podnieca mnie to jak ma艂o co w seksie, nie mam 偶adnych opor贸w przed lodem "do ko艅ca". Uwielbiam (uwielbia艂am?) penisa mojego m臋偶a. Niestety mog臋 to sobie wsadzi膰 - m膮偶 nie chce. I doopa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niko . Zazdroszcze podejscia . Nie zdobylbym sie . Co do pracy zaczalem uciekac w nia gdy caloac juz toczyla sie tym tokiem o jakim pisalem . Jestem typem organizatora . To ja wyciagam do knajpy na kolacje do kina na jakies wyjazdy czy planuje wakacje wiec nie jestem obojetny i staram sie jakos ruszyc nasz zwiazek . To ja pytam co u niej w pracy . Jedno mnie boli , wie jak bardzo powaznie traktuje moja pasje . Gdy fotografuje ona tylko marudzi a jak jade na zdjecia sam nawet jej nie obchodzi co zrobilem . A nie idzie mi najgorzej w tej materii .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bkhwfb
Mi si臋 wydaje, 偶e takie odsuwanie to mo偶e przynie艣膰 wi臋cej z艂ego ni偶 dobrego.. A szczeg贸lnie je艣li b臋dzie nacechowane z艂o艣liwo艣ci膮, zemst膮 i manipulacj膮. Moim zdaniem to nie leczy, nie sprawia, 偶e problemy si臋 rozwi膮zuj膮, a raczej wzmaga frustracj臋, z艂o艣膰 i niezrozumienie. Przyci艣nij j膮 do rozmowy, powiedz, 偶e musicie porozmawia膰, u偶yj zdecydowanego tonu, 偶eby wiedzia艂a, 偶e chcesz porozmawia膰 serio, a nie sobie pomarudzi膰 i powiedz jej co Ci le偶y na sercu. Nie wybuchaj, nie krzycz, nie obwiniaj, odnie艣 si臋 do swoich uczu膰. Przytocz jej konkretne przyk艂ady z jej zachowa艅, powiedz, 偶e kiedy robi to i tamto, to Ty czujesz si臋 tak i tak. Powiedz jej o swoim cierpieniu, 偶al, 偶e czujesz si臋 odtr膮cany. Je艣li masz jakie艣 pomys艂y na rozwi膮zanie sytuacji, to jej o tym powiedz. Zapytaj j膮 o zdanie, co ona my艣li, jak wed艂ug niej mo偶na by艂oby naprawi膰 sytuacj臋. Jak naprawd臋 nie da si臋 rozmawia膰, to napisz list. Je艣li wyjdziesz z domu, to j膮 lepiej uprzed藕, powiedz, 偶e wyje偶d偶asz na kilka dni, bo chcesz wszystko przemy艣le膰 i 偶eby ona te偶 przemy艣la艂a. Nie wychod藕 bez s艂owa, bo to j膮 pewnie w****i i ona nie nabierze gotowo艣ci do rozmowy, tylko jeszcze bardziej rozz艂o艣ci i odsunie od Ciebie, a przecie偶 Twoim celem nie jest odsuni臋cie si臋 od niej, tylko zbli偶enie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo w tym caly jest ambaras zeby dwoje chcialo naraz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kobieta smutna
Do go艣cia od 偶ony krypto-lesby: pami臋tam Ci臋 z innego tematu o braku seksu w ma艂偶e艅stwie, razem sie tam wypowiadali艣my. . Wiesz, ona panicznie si臋 boi, jak oddalasz si臋 do niej, bo wtedy traci kontrol臋 nad swoim frajerskim misiem i nie daj boze misiu co艣 odwali, zerwie sie ze smyczy, pozna kogo艣, kopnie j膮 w zad i co ona wtedy zrobi? Gdzie znajdzie drugiego takiego jelenia, 偶eby go wykorzystywa膰, udaj膮c niezaradn膮 (bardzo wygodne). Nie wierz w teksty "boj臋 si臋 o ciebie", ona ma ci臋 w doopie, jedyne czego si臋 boi, to 偶e straci panowanie nad tob膮. To nie mi艂o艣膰, tylko w艂adza. Nie wiem, jak facet mo偶e pisa膰 "mam 34 lata i nie wyobra偶am sobie zaczyna膰 od nowa". 呕e co? Dla faceta to pi臋kny, m艂ody wiek, m贸g艂by艣 mie膰 jeszcze normaln膮 偶on臋, dzieci... Naprawd臋 da艂e艣 si臋 wykastrowa膰 mentalnie. Ciesz臋 si臋, 偶e troch臋 si臋 zrywasz z tej smyczy, ale jestem niestety pewna, 偶e ona wpadnie w panik臋, pstryknie palcem (mo偶e nawet jaki艣 seks b臋dzie) i przylecisz na zawo艂anie. Przykre, jak sobie ludzie pieprz膮 偶ycie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kobieta smutna
* "oddalasz si臋 OD niej" oczywi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bkhwfb
偶alu* mia艂o by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kobieta smutna
bkhwfb - akurat w tamtym przypadku rozmowy nic nie dadz膮, tak uwa偶am. Pami臋tam te histori臋 z innego tematu. Dla tej kobiety ten facet to jele艅 do dawania kasy i stabilizacji 偶yciowej, mi艂o艣ci i erotyzmu w tym nie ma, w dodatku prawdopodobnie ona ma ci膮goty lesbijskie i mo偶liwe, 偶e ma zwyczajny romans ze swoj膮 przyjaci贸艂k膮. Tak偶e o czym tu rozmawia膰? Czasem ten bana艂 - szczera rozmowa - zwyczajnie niczego nie za艂atwi.

Udost臋pnij ten post

Kobieta smutna a u Ciebie dlaczego m膮偶 nie chce ju偶 lodzika? Ugryz艂a艣 go za mocno czy co? (taki 偶arcik) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki za szczerosc . Za d**e i frajerskiego misia. Nie pisze tego zlosliwie . Chowqlem to gleboko bo status quo wydawalo sie bezpueczniejsze. Chyba faktycznie jestem tchorzem i chowam sie w skorupie zeby nie ryzykowac ko.fliktu . Nawet sam nie wiem w imie czego ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niko 900
twoj wyjazd do polski bedzie wygladal tak: -pojedziesz -spotkasz sie z kumplami -pogadaj膮 z tob膮, dadz膮 rady -bedziesz odbieral telefony od niej co godzine -wrocisz -na dzie艅 dobry cie zaatakuje czemu nie odbierasz, ona sie martwi co sie z toba dzieje, ble ble, jestes nieodpowiedzialny, jak tu z tob膮 utrzymywac taki zwiazek -zn贸w b臋dziesz potulny jak baranek dla niej a dla siebie jeszcze bardziej zamkniety w sobie -zamiast tego baranka, powiedz jej zwykle spierda..laj ja tez mam uczucia i nie trakutje sie mnie jak psa Teraz ja m贸wie, a ty s艂uchasz -tutaj lista, same konkrety co cie gnebi, czego oczekujesz jak nie to dowidzenia efekt: albo pokazesz jaja i utrzymasz si臋 w tej li艣cie 偶膮da艅(bardzo wa偶nej li艣cie) i si臋 pokochacie wbrew pozorom(lub rozstaniecie) albo tak cie zaatakuje ze mimo twojego nastawienia przywiezionego z powrotu z polski i tak cie st艂amsi, zadusi i zn贸w b臋dziesz barankiem i juz nigdy nie pojedziesz do polski tak to widze, tak czy inaczej albo wygrasz t膮 bitw臋 albo zostaw j膮, b臋dziesz szcz臋艣ciwszy bez niej. kobiet jest duzo, naprawd臋 jest w czym wybierac, trzeba tylko poszukac. a mam super kolezanke ma 30 lat i zalamana bo faceta juz nie moze znalezc. kobiety mysla wlasnie w ten sposob, ide spac, sorki moja wstala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bkhwfb
te偶 kobieta smutna - mo偶e rozmowa nie za艂atwi, ale uwa偶am, 偶e zawsze warto spr贸bowa膰. Je艣li 偶ona naprawd臋 jest lesbijk膮, to chyba lepiej si臋 rozsta膰 i u艂o偶y膰 sobie 偶ycie od nowa. Je艣li nie jest, to moim zdaniem nale偶y walczy膰. Je艣li autor ma takie podejrzenia, to powinien j膮 o to zapyta膰. I by艂abym daleka od stawiania diagnoz, 偶e ona na pewno go nie kocha i na pewno jest z nim dla kasy. Nie znamy sytuacji tak dobrze, nie znamy tej pary osobi艣cie. Znamy tylko relacj臋 ze strony m臋偶czyzny, ciekawa jestem co na ten temat powiedzia艂aby kobieta. Nie wykluczam takiej opcji, ale my艣l臋, 偶e mimo wszystko mamy za ma艂o informacji, 偶eby tak stwierdzi膰. Nadal uwa偶am, 偶e warto podj膮膰 cho膰by ostatni膮, decyduj膮c膮 rozmow臋, 偶eby mie膰 to poczucie, 偶e zrobi艂o si臋 absolutnie wszystko, 偶eby naprawi膰 to ma艂偶e艅stwo. Je艣li 偶ona oka偶e ch臋ci wsp贸艂pracy, to my艣l臋, 偶e warto skorzysta膰 z terapii u psychoterapeuty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 kobieta smutna
Nie, nie ugryz艂am go ;) Ciekawe, 偶e naprawd臋 umiem to robi膰 (nie jestem puszczalska, nie uczy艂am si臋 na niewiadomo ilu penisach, m贸j m膮偶 by艂 dla mnie jedynym, po prostu jaki艣 talent wrodzony ;) ). Umiem to robi膰 i swego czasu doprowadza艂am m臋偶a do ob艂臋du niemal i orgazm贸w, od kt贸rych - jak to okre艣la艂 - ba艂 si臋, 偶e mu urwie g艂ow臋 ;) A czemu nie chce? Ano temu, 偶e ma powa偶ne problemy zdrowotne, kt贸rych przyczyn nie znamy i mimo leczenia nie ma poprawy, do tego dochodzi obecnie l臋k przed pora偶k膮 i blokada psychiczna (rok abstynencji) i z seksu og贸lnie nici (oralnego i ka偶dego). Niestety u mnie jest tak, 偶e wiem, 偶e m贸j m膮偶 mnie kocha i wiem, 偶e mnie kiedy艣 pragn膮艂. Gdyby mnie nie kocha艂 (jak 偶ona krypto-lesba od pana "misia"), to bym sekundy z nim nie by艂a. Trudne to.

Udost臋pnij ten post